Destiny 2 çıkış tarihi belli oldu, tanıtım videosu yayınlandı

Destiny 2

Bungie’nin merakla beklenen çoklu oyuncu tabanlı oyunu Destiny 2 çıkış tarihi belli oldu. Ayrıca oyun için yeni haberler var.

Nihayet Bungie’nin merakla beklenen oyunu Destiny 2 ile ilgili hemen hemen her şey belli oldu. Geçtiğimiz günlerde oyun için bir teaser videosu yayınlanmıştı. O videoda büyük tanıtım videosu için bugün, yani 30 Mart işaret ediliyordu. Sonunda Destiny 2 çıkış tarihi belli oldu ve tanıtım videosu yayınlandı.

Bungie, haftanın başında merakla beklenen Destiny 2‘yi duyurmuştu. O zamanda bu zamana kademeli olarak bazı bilgilere kavuşmuştuk. Geliştirici firmanın yeni haberleri PC kullanıcılarını sevindirecek cinsten. Zira bir süredir dolaşan dedikodular gerçek oldu ve Destiny 2, PC için doğrulandı.

Oyun için yayınlanan Rally the Troops adlı 1 dakika 56 saniyelik tanıtım videosu, geçtiğimiz günlerde yayınlanan teaser videosu gibi oynanış görüntüsü içermiyor. Dolayısıyla asıl ilgimizi çeken kısım olan oynanışı görmek için 18 Mayıs‘taki ilk oynanış yayınını beklememiz gerekebilir.

Destiny 2, Playstation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Oyun, ön siparişe açıldı ve açık betasının da bu yaz döneminde gelmesi bekleniyor. Destiny 2 çıkış tarihi 8 Eylül 2017 olarak açıklandı.

Resident Evil oyunlarında hafta sonu indirimi