Merakla Beklenen Deadpool 2’nin Yeni Fragmanı Yayınlandı

deadpool 2 0

Deadpool 2 filminin merakla beklenen fragman yayınlandı. Cable & Deadpool ağırlıklı yer aldığı fragmanda yeni katılan karakterlerde gösteriliyor. İzleyenlerde ikinci filmde ilki kadar eğlenceli olacak hissi bırakan fragmanın amacına ulaştığını söylemek mümkün.

Deadpool 2, 18 Mayıs’ta gösterime girecek

Filmin mizacından bekleneceği gibi fragman, Cable‘ın kolunun yeşil olarak gözükmesinin hemen ardından Deadpool’un “Görsel efektler neden hala tamamlanmış değil? Bıyık silmeyeceğiz, alt tarafı metal kol koyacağız!” diyerek Justice League filmindeki Superman‘in bıyık olayı ile dalga geçmesi ile başlıyor. Hemen arkasına ise bir Toy Story parodisi eklenmiş.

18 Mayıs 2018’de gösterime girecek filmin yönetmenlik koltuğunda David Leitch oturuyor. İlk filmde olduğu gibi Deadpool’u Ryan Reynolds canlandırıyor. Yine ilk filmden Morena Baccarin, T.J. Miller, Leslie Uggams, Brianna Hildebrand ve Stefan Kapičić de kadroda yer alıyor. Filmin kadrosuna, Cable karakteri ile Josh Brolin, Domino karakteri ile Zazie Beetz ve İrlandalı Black Tom olarak ise Jack Kesy katılıyor.

Merakla beklenen süper kahraman filminin kısa süre önce yeni bir posteri Ryan Reynolds’ın Twitter hesabı üzerinden paylaşılmıştı. Poster filmin mizacına yakışır bir şekilde 1983 yapımı “Flashdance” filmine gönderme yapıyor.

Deadpool 2, 18 Mayıs'ta gösterime girecek

Game of Thrones Yazarlarından Yeni Star Wars Üçlemesi