Nothing Phone (2a) Plus’ın İlk Resmi Görseli Paylaşıldı

nothing

Nothing, yarın resmi olarak tanıtacağı yeni telefonu Nothing Phone (2a) Plus’ın tasarımını gözler önüne seren ilk tanıtım görselini paylaştı.

Saydam ya da ilginç tasarımlı arka panelleriyle dikkat çeken Nothing Phone’ları piyasaya süren şirket olan Nothing, yarın akıllı telefonlarına bir yenisini daha ekleyecek. Son birkaç haftadır sık sık gündeme gelen Nothing Phone (2a) Plus, yarın düzenlenen etkinlikle resmi olarak tanıtılacak. Biz telefonun lansman etkinliği için beklerken, Nothing de telefonun tanıtım çalışmalarına start verdi ve bugün telefonun ilk resmi tanıtım görselini paylaştı. Böylece telefonun tasarımını ilk kez net bir şekilde görmüş olduk. Telefon tahmin ettiğimiz gibi Nothing Phone (2a) ile oldukça benzer bir tasarıma sahip.

Nothing Phone (2a) Plus

Nothing Phone (2a) Plus, Dimensity 7350 Pro yonga setinden güç alacak. Telefonda bu yonga setine tercihe göre 8 ya da 12 GB RAM eşlik edecek. Ancak sanal RAM ile bu kapasite 20 GB’a kadar çıkarılabilecek. Telefonun dahili depolama alanı 256 GB, işletim sistemi ise Android 14 olacak.

Telefonun isminde Plus ifadesi yer aldığı için Nothing Phone (2a) Plus’ın standart (2a)’dan daha büyük olabileceği düşünülüyordu. Ancak gelen son sızıntı durumun böyle olmadığını gösterdi. Nothing Phone (2a) gibi Plus modeli de 6.78 inçlik AMOLED bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz, çözünürlüğü ise 1084 x 2412 piksel olacak.

Telefonun arka yüzünde çift arka kamera bulunacak. Bu çift kamera sisteminin ana lensi 50 megapiksellik OIS destekli bir sensör kullanacak. Ona 50 megapiksellik geniş açılı lens eşlik edecek. Nothing Phone (2a)’daki 32 megapiksellik selfie kamerasının yerini 50 megapiksellik daha gelişmiş bir selfie kamerası alacak.

Nothing Phone (2a) gibi (2a) Plus da 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak ama bu kez şarj hızı 45 W değil 50 W olacak.

SearchGPT Geliyor; Google’ı Tahtından İndirebilir