Deadpool 3’te geri dönüyorlar

23 1

Merakla beklenen Deadpool 3’te yer alacak karakterler ve oyuncu kadrosuyla ilgili yeni gelişmeler var. En son olarak 2018’deki devam filminde gördüğümüz iki karakter daha yeni filmde tekrardan izleyici karşısına çıkacak.

Deadpool 3‘ün oyuncu kadrosu daha da genişledi. Deadline’ın haberine göre Brianna Hildebrand ve Shioli Kutsuna yeni filmde rol alacak. Hildebrand, Negasonic Teenage Warhead’i canlandırıyor. Warhead, vücudunda nükleer patlamalar yapabilen bir mutant. Shioli Kutsuna ise Yukio’ya hayat verecek. Yukio da dövüş sanatları konusunda oldukça yetenekli başka bir mutant. Bu iki karakter en son Deadpool 2’de görülmüşlerdi.

Deadpool 3’le birlikte Colossus’u canlandıran Stefan Kapicic ve Vanessa’ya hayat veren Morena Baccarin de geri dönüyor. Yeni filmde Karan Soni ve Leslie Uggams’ın, Dopinder ve Blind Al olarak rol alacakları açıklanmıştı.

deadpool 3

Kapicic’in oyuncu kadrosunda olması Colossus’un MCU’da (Marvel Cinematic Universe) yer alacak üçüncü X-Men olacağı anlamına geliyor. Bir X-Men mutantını ilk kez Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminde görmüştük. Efsane oyuncu Patrick Stewart, Doctor Strange 2’de Professor X olarak kısa süreliğine geri dönmüştü. Hugh Jackman’ın da Logan’dan sonra bir daha Wolverine’i canlandırmayacağı düşünülüyordu, ancak Deadpool 3’te Wolverine’i de göreceğiz. Deadpool 3’ün kötüsü ise The Crown yıldızı Emma Corrin olacak. Succession’la ünlenen Matthew Macfadyen da bilinmeyen bir rolle kadroya dahil olmuş durumda.

Deadpool yeni filmle birlikte MCU’ya resmi olarak giriş yapacak. Daha önce tüm X-Men ve Deadpool filmleri lisans hakları nedeniyle MCU ile bağlantılı değildi. Ancak Disney’in 2019’da 21st Century Fox’u satın almasının ardından mutant dünyasının kapıları sonuna kadar açılmış oldu. Disney hem X-Men hem de Fantastik Dörtlü’nün haklarına sahip, bu da sınırsız bir potansiyel sağlıyor. Deadpool 3, 8 Kasım 2024’te vizyona girecek.

iPhone üretiminde darbe yedi