Deadpool 3’ün oyuncu kadrosu şekilleniyor

deadpool 3

Deadpool 3’ten güzel haberlerimiz var. Daha önceki filmlerde yer alan Stefan Kapicic ve Morena Baccarin geri dönüyor.

Deadline’ın haberine göre Deadpool 1 ve 2’de Colossus’u canlandıran Stefan Kapicic ve Vanessa’ya hayat veren Morena Baccarin, Deadpool 3‘te de yer alacak. Yeni filmde Karan Soni ve Leslie Uggams’ın, Dopinder ve Blind Al olarak geri dönecekleri daha önce açıklanmıştı.

Kapicic’in oyuncu kadrosuna katılması Colossus’un MCU’da (Marvel Cinematic Universe) yer alacak üçüncü X-Men olacağı anlamına geliyor. Bir X-Men mutantını ilk kez Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminde görmüştük. Efsane oyuncu Patrick Stewart, Doctor Strange 2’de Professor X olarak kısa süreliğine geri dönmüştü. Hugh Jackman’ın da Logan’dan sonra bir daha Wolverine’i canlandırmayacağı düşünülüyordu, ancak Deadpool 3’te Wolverine’i de göreceğiz.

deadpool 3

Deadpool 3’ün kötüsü ise The Crown yıldızı Emma Corrin olacak. Succession’la ünlenen Matthew Macfadyen da bilinmeyen bir rolle kadroya dahil oldu.

Deadpool yeni filmle birlikte MCU’ya resmi olarak giriş yapacak. Daha önce tüm X-Men ve Deadpool filmleri lisans hakları nedeniyle MCU ile bağlantılı değildi. Ancak Disney’in 2019’da 21st Century Fox’u satın almasının ardından mutant dünyasının kapıları sonuna kadar açılmış oldu. Disney hem X-Men hem de Fantastik Dörtlü’nün haklarına sahip, bu da sınırsız bir potansiyel sağlıyor.

MCU’nun neler getireceği hakkında pek bir bilgi yok, çünkü Deadpool 3’le ilgili olarak sır verilmiyor ve filmde neler olacağı belli değil. Yönetmen koltuğunda Shawn Levy’nin olduğunu biliyoruz. Daha önceki Deadpool filmlerinin arkasındaki senaristler Paul Wernick ve Rhett Reese, Zeb Wells birlikte yeni projenin senaryosunu yazmak için geri döndü.

Suicide Squad’tan kötü haber geldi