Deadpool 2’nin Kadrosuna Bir Yıldız Daha Eklendi

deadpool 2

Deadpool 2’nin oyuncu kadrosuna bir ünlü isim daha eklendi. Filmin başrollerinden biri olacak Cable’ı kimin canlandıracağı sonunda açıklandı. Rol için daha önce Brad Pitt’in adı geçiyordu.

2016’ın en sevilen filmlerinden biri de kuşkusuz Deadpool’du. Marvel’in arsız kahramanı sinemaseverlerin gönlünü kazanmayı başardı. Şu aralar ise Deadpool’un devam filmi için hazırlıklar sürüyor. Hatırlayacağınız gibi ilk filmin sonunda Deadpool, devam filminde Cable’ın da olacağını açıklamıştı. Deadpool, X-Men ve X-Force çizgi romanlarında önemli bir role sahip olan Cable’ı kimin oynayacağı duyurulduğu ilk günden beri konuşuluyor.

Bugüne kadar birçok tanınmış oyuncunun ismi geçti. Bunlardan en dikkat çekici olanı ise yıldız oyuncu Brad Pitt. Pitt, Deadpool 2’de Cable’ı oynamak için ciddi ciddi görüşmelere başladı ama takvimler uymayınca çekilmek zorunda kaldı. Brad Pitt’ten sonra arayışını sürdüren FOX stüdyosu, sonunda aradığı ismi buldu. Deadpool’un devam filminde Cable’ı ünlü oyuncu Josh Brolin canlandıracak. Oscar adayı oyuncuyu Siyah Giyen Adamlar 3, Jonah Hex ve İhtiyarlara Yer Yok gibi filmlerden tanıyoruz.

Cable en az 4 filmde yer alacak

Daha önce de söylediğimiz gibi Cable neredeyse Deadpool kadar önemli bir karakter. Bu yüzden Brolin’in rolü de Deadpool 2’yle sınırlı kalmayacak. Ünlü oyuncu Deadpool 2 ve X-Force’u da kapsayan 4 filmde oynamak için imza attı. Brolin’in karakterde nasıl görüneceğini merak edenler için şimdiden bazı konsept çalışmaları yapılmış durumda. Bunlardan birini aşağıda bulabilirsiniz. Sizin de FOX’un Cable tercihi ile ilgili görüşlerinizi bekliyoruz.
Cable

Nokia 9’un Konsept Görüntüleri Yayınlandı