Süper kahraman dizileri artık zamanını doldurdu!

süper kahraman

Geçtiğimiz hafta The Winchesters ve Kung Fu’nun iptal edildiği, yeni sezonlarının olmayacağı açıklanmıştı. Dizi kıyımı devam ediyor. Sırada ise süper kahraman dizileri var.

The CW, dizilerin iplerini çekmeye hazırlanıyor. Kanalın en yetkili isimlerinden biri olan Brad Schwartz, süper kahraman dizilerinin artık zamanını doldurduğunu savundu. Schwartz, “Bu diziler uzun süre boyunca CW’nin ayırt edici TV programları oldu. İleriye baktığımız ve işi kârlı hale getirmek istediğimizde, bu dizilerin eskisi gibi olmadığını görüyoruz. Onları sevsek de bazı şeyler gözden geçmek zorundayız” dedi. The CW daha büyük ve daha geniş izleyici kitlesine ulaşmak istediği için dizilerini de bu duruma göre yeniden şekillendirmek istiyor.

2022’nin ilk yarısında Legacies, Legends of Tomorrow, Batwoman, Charmed ve Dynasty aniden iptal edildi. Yeni sezonlarının olmayacağı açıklandı. Televizyon dünyasının kült dizilerinden biri olan Supernatural’ın öncesini anlatan The Winchesters, 1972 yapımı bir dizinin yeniden uyarlaması olan Kung Fu ve Walker: Independence dizileri yayından kaldırıldı.

Süper kahraman

Süper kahraman dizisi olan The Flash ve Riverdale’ın final sezonları da geçtiğimiz sene açıklandı. Grant Gustin’in başrolünde oynadığı The Flash 2014’te, Archie Comics karakterlerine dayanan Riverdale ise 2017’de başlamıştı. Eleştirmenler The Flash’in ilk 3 sezonunda başarılı olduğunu ancak son sezonlarında isteneni veremediğini söyledi. Fısıltı gazetesinde yer alanlara göreyse The Flash ve Riverdale aslında bir sezon daha devam edecekken, istenilen izlenme oranlarına ulaşamadıkları için finalleri erkene çekilmiş.

Gotham Knights, Superman & Lois ve All American: Homecoming ise kaderlerini bekliyor. Brad Schwartz pahalı dizilerin yapım maliyetlerini analiz edip yakında bir karar vereceklerini söyleyerek, “İçeriğe bakış açımızda girişimci olmak zorundayız. Ejderhalı veya fantastik başka bir şeyler içeren bir dizi için bölüm başına 10 milyon dolarlık bir çek yazamayız” şeklinde sözlerini sonlandırdı.

Deadpool 3’te geri dönüyorlar