Star Wars: Battlefront 2 tanıtım videosu cumartesi geliyor

Star Wars Battlefront 2

Star Wars hayranları, yeni oyunları için ilk tanıtım videosuna kavuşuyor. Star Wars: Battlefront 2 tanıtım videosu cumartesi geliyor.

Efsane Star Wars film serisinin evrenini FPS ile tanıştıran Star Wars: Battlefront 2, geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu. Oyun severlerin heyecanla beklemeye başladığı oyun için EA çıkış tarihi de vermişti. Geçtiğimiz günlerde bir sızıntı ile oyununun tanıtım videosu açığa çıkmıştı. Ancak resmi şeylerden hoşlanıyorsanız nefesinizi tutun. Star Wars: Battlefront 2 tanıtım videosu cumartesi geliyor.

Star Wars: Battlefront 2, bu hafta sonu gerçekleşecek Star Wars Kutlaması esnasında resmi olarak açığa çıkacak. EA’nin oyun için bir internet sitesi açtığı, ancak bu sitenin şimdilik bomboş olduğu görülüyor. Dağıtıcı, tüm detayları etkinliğe saklamış durumda.

Oyun, ABD, Los Angeles saati Cumartesi 11:30‘da resmi tanıtım videosuna kavuşacak. Ancak ülkemizdeki saat farklılığı ile biz bu fragmanı akşam saatlerinde görmüş olacağız. Resmi tanıtım videosunun hayranlarının hayal ettiği üzere oynanış görüntüleri içermesi umuluyor.

An itibariyle oyunla ilgili fazla bir bilgi olmadığı için EA’nin tam olarak ne göstereceği bilinmiyor. Tahminler sızan tanıtım videosunun gösterilmesi veya bunun uzatılmış versiyonu olabileceği yönünde. EA, oyunun bu yılın sonbaharında geleceğini duyurmuştu.

Battlefront 2 için sızdırılan tanıtım videosunu izlemediyseniz buraya tıklayın.