Deadpool 3 için çalışmalar başladı. Bu kez farklı olacak

deadpool 2

Deadpool 3 için heyecanlı mısınız? İlk iki filmin büyük ilgi görmesi üzerine üçüncü film için de çalışmalar başladı. Fakat bu kez ilk iki filme kıyasla farklı bir yolun tercih edilmesi gündemde.

Deadpool 3 için çalışmalar başladı. Bu kez farklı olacak

Ladbible’da yer alan bilgilere göre Deadpool 3 için çalışmalar başladı. Başrolde bir kez daha Ryan Reynolds’u izleyeceğiz. Reynolds’un da belirttiği üzere filmin yapımcıları ve yazarı bu kez farklı bir bakış açısı getirmek istiyor. Belki de bu kez daha farklı bir kahramanla ya da daha fazla kahramanla karşılaşacağız…

Deadpool 3 için çalışmalar başladı. Bu kez farklı olacak

Bu arada, ikinci filmde yer alan X-Force ekibi için de başlı başına bir film düşünülüyor. Hatta Deadpool yazarları Rhett Reese ve Paul Wernick, kısa süre önce Screenrant’a bir röportaj vermiş ve “Oluşturduğumuz kronolojiye göre Deadpool 3’ten önce X-Force gelecek” demişti. X-Force’u Drew Goddard’ın yazacağı ve yöneteceği de açıklanmıştı. Dolayısıyla Reese ve Wernick de zaman kaybetmeden D3’ün hazırlanması için çalışabiliyor.

Üç numaralı filmin ne zaman vizyonda olacağı henüz belli değil, ancak hayranlar filmin çok da gecikmemesini umuyor. İlk iki Deadpool filmi toplamda 1.5 milyar dolarlık hasılat elde etmişti.

Huawei P smart 2019 inceleme