Days Gone için yeni görseller yayınlandı!

Days Gone

PlayStation 4’ün yeni özel oyunu Days Gone için yeni görseller yayınlandı. Zombi temalı açık dünya oyunu, grafikleri ile özellikle PlayStation 4 Pro’da efsane görünüyor.

SIE Bend firması geçtiğimiz yıllarda PlayStation 4 için zombi temalı bir oyun olan Days Gone’ı duyurmuştu. Çıkışı 2019 olarak açıklanan açık dünyaya sahip zombi oyunu için bugün yeni görseller yayınlandı.

Days Gone için geri sayım başladı

Oyunda Deacon St. John adındaki bir ödül avcısının hayatta kalma mücadelesine tanıklık edeceğiz. Konu olarak, zombilerin dünyayı işgal etmesinden iki yıl sonrayı ele alan Days Gone‘da, size görevler verilecek ve zombileri atlatarak bu görevleri yerine getirmeye çalışacaksınız.

Dinamik gece gündüz yapısı ile dikkat çeken oyun, E3 2018 etkinliğinde tekrardan sergilenecek. Ancak Haziran’da düzenlenecek bu etkinlik öncesi, oyunun PlayStation 4 Pro‘da nasıl görüneceğine dair yeni ekran görüntüleri sızdırıldı.

Rage 2 ön inceleme!

Oyun içerisinden çekilen ekran görüntüleri oyunun oldukça etkileyeci görüneceği bizlere gösteriyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve 2019‘un ilk çeyreğinde çıkması beklenen oyunun göz dolduran ekran görüntüleri ile sizleri baş başa bırakalım.

Days Gone

Oyunun diğer görselleri için lütfen sayfa değiştiriniz.