David Schwartz, Elon Musk’ı suçladı

Elon Musk metaverse yorumlarıyla şaşırttı

Dünyanın en önemli kripto para birimlerinden biri olan Ripple’ın baş teknoloji sorumlusu David Schwartz, Elon Musk hakkında şaşırtıcı iddialarda bulundu.

David Schwartz, Elon Musk’ı suçladı. Teknoloji dünyasının gündemini son birkaç haftadır Elon Musk ve onun icraatları belirliyor. Hatırlayacağınız üzere Amerikalı multimilyarder isim, önce yaklaşık 3 milyar dolarlık bir yatırım yaparak Twitter’ın %9,2’lik hissesini satın alarak sosyal medya devinin en büyük dış yatırımcı ortağı olmuş, daha sonra ise Twitter’ın kalan hisselerine de sahip olabilmek için yaklaşık 45 milyar doları gözden çıkartmıştı.

David Schwartz

Tabi ikinci kısım yani Elon Musk’ın Twitter’ın tamamını satın almak için harekete geçmesi konusunda ne Twitter ne de Elon Musk tarafından yapılmış bir doğrulama açıklaması yok. Ancak taraflardan herhangi bir yalanlamanın da gelmemesi, iddiaların gerçek olduğunu ortaya koyuyor. Tabi böyle olunca da Elon Musk’a tepkilerin ardı arkası kesilmiyor.

David Schwartz

David Schwartz, Elon Musk’ı suçladı

Dünyanın en zengin insanının dünyanın en önemli sosyal medya platformunun tamamını satın almak istemesine tepki gösteren son isimse Ripple’ın baş teknoloji sorumlusu David Schwartz oldu.

David Schwartz

Elon Musk’ın son gönderilerinden birine yanıt vererek tepkisini Twitter üzerinden dile getiren Schwartz, ünlü milyarderin siyasi düşünceleri için Twitter’ı ele geçirmek istediğini iddia etti.

Ardından farklı bir tweet ile açıklamalarını sürdüren Ripple baş teknoloji sorumlusu, Twitter’ın dünyanın en önemli özgür ifade alanlarından biri olduğunu ancak Elon Musk’ın amacının ifade özgürlüğünü korumaya devam etmek değil siyasi düşüncelerine bir dayanak oluşturmak olduğunu söyledi.

Gece de enerji üreten güneş panelleri test ediliyor