Cyberpunk 2077 Phantom Liberty ücretli olacak

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty ücretli olacak

Eylül ayında, CD Projekt Redc (CDPR), Cyberpunk 2077 için oyuna karakterler ve yeni bir konum ekleyecek Phantom Liberty adlı bir genişleme yayınlayacağını duyurdu. Şimdi ise yeni duyurular var. İşte detaylar.

Geliştirici, Night City’deki yenilikleri görmek istiyorsanız bunun için ödeme yapmanız gerekeceğini duyurdu. CDPR’nin küresel halkla ilişkiler direktörü Radek Grabowski, GamesRadar+’a şunları söyledi: “Genişletmenin fiyatlandırmasına gelince, henüz kesin ayrıntıları açıklamadık, ancak ücretli olacak.” Grabowski ayrıca yayına, geliştiricinin genişletmelerinin “geleneksel olarak tam fiyatlı oyunlardan daha ucuz” olduğunu söyledi. Unutmayın, Cyberpunk 2077 piyasaya çıktığında 60 dolara mal olmuştu.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty ücretli olacak

Phantom Liberty bir casus gerilim filmi olacak ve Yeni Amerika Birleşik Devletleri için casusluk çalışmalarını içerecek. Oyunun ana kahramanı V ve Keanu Reeves’in canlandırdığı popüler Cyberpunk 2077 karakteri Johnny Silverhand rol alacak. CDPR, DLC’yi ilk duyurduğunda, bunun yalnızca Xbox Series X ve S, PlayStation 5 ve PC için yayınlanacağını söylemişti. Hatırlarsanız, oyunun lansmanı hatalar ve aksaklıklarla gölgelendi – hatta bazıları oyuncuların görevleri tamamlamasını ve ilerlemesini engelledi. Performansı özellikle eski nesil konsollarda zayıftı ve geliştiricinin, oyunu oynanabilir hale getirecek düzeltmeler sunmayı vaat eden bir bildiri yayınlamasına neden oldu. Sorunlar o kadar kötüydü ki, Sony Interactive Entertainment oyunu PlayStation Store’dan kaldırdı ve isteyen herkese para iadesi teklif etti. Ancak şimdi bu sorunlar düzeltilmiş gibi görünüyor desek yanlış olmaz.

WhatsApp artık birden fazla telefonda kullanılabilecek