Cyberpunk 2077 İptal Edilen İkinci DLC’si Sızdı

Cyberpunk 2077, PS5 ve Xbox Series X/S'de ücretsiz denenebilecek!

Cyberpunk 2077 için ikinci büyük bir DLC’nin planlandığı ancak iptal edildiği ortaya çıktı.

CD Projekt tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077 büyük vaatlerle piyasaya sürülen ve hatalarıyla çıldırtan bir oyun oldu. Yapımın oynanabilir hale getirilmesi, yeni özellikler eklenmesi iki yıl sürdü. Oyunun iyiler ligine çıkmasını Phantom Liberty DLC’si sağladı. Hatalar, gecikmeler, düzeltmeler, Phantom Liberty’nin geliştirilmesi derken Cyberpunk 2077 için planlanan birçok şey rafa kaldırıldı. Yeni bir sızıntıya göre oyunun Ay’da geçen ikinci büyük bir DLC’si olacakmış. Söz konusu DLC’nin konsept çizimleri, planları, dosyaları ve bazı harita verileri internette dolanıyor.

cyberpunk 2077

İsimsiz genişleme paketinde Ay kolonileştirilmiş ve uydu şehirler inşa edilmiş durumda. Cyberpunk 2077’nin hikayesinde Dünya’yı etkin şekilde yöneten şirketler Ay’ı kilit noktası olarak görüyor. Raporlananlara göre CD Projekt Ay’ı oyunda öne çıkan bir konum olarak planlamış. Ancak bunun çok iddialı olduğunu düşünüp sonradan Ay’la ilgili içerikleri Cyberpunk’tan kesmiş ve genişleme paketinde kullanmaya karar vermiş. Sonuç olarak bu içerik hiçbir zaman oyuna eklenmedi ve gelecekte de eklenmeyecek. En azından resmi olarak böyle bir şey olmayacak. Çünkü Cyberpunk 2077’nin geliştirilmesi sona erdi ve ekip The Witcher 4 projesine yönlendirildi.

Kod adı Polaris olan The Witcher 4‘ün çıkmasına uzun zaman var. Fakat CD Projekt kazanç raporlarında projeyle ilgili bazı gelişmeleri paylaşıyor. Polonyalı şirket son kazanç toplantısında oyunun bu yıl içinde tam prodüksiyona girmek üzere olduğunu doğruladı ve merak edilen bazı soruları yanıtladı. Bu sorulardan biri 4. oyunun 3. oyunla karşılaştırılmasıyla ilgiliydi. CD Projekt’ten bir yetkili The Witcher 4’ün RPG oyunu olduğunu, ancak The Witcher 3’le aralarında farklar olacağını ve oyuncuların bunu sonuna kadar göreceğini belirtti.

iPhone 16 Pro’ların İnce Ekran Çerçevesi Olacak