Cyberpunk 2077 gizlice The Witcher 3 kodu dağıttı!

Cyberpunk 2077

Xbox’ın E3 etkinliğinde yeni fragmanı ile karşımıza çıkan Cyberpunk 2077, efsane bir olaya imza attı. Cyberpunk 2077 fragmanında gizlice The Witcher 3 kodu dağıtıldı.

Microsoft dün gece 23:00’da E3 etkinliğine start verdi. Birbirinden güzel oyunlarını sergileyen Xbox cephesi, bazı oyunların dünya prömiyerini de yaptı. Prömiyeri yapılan bu oyunlar arasında en dikkat çekeni ise Cyberpunk 2077 oldu.

Cyberpunk 2077’de The Witcher 3 kodu!

The Witcher ekibinin elinden çıkacak olan Cyberpunk bu sefer karşımıza oyun için grafikler ile oluşturulmuş etkileyici bir fragman ile çıktı. CD PROJEKT ekibi bu fragmanda efsane bir olaya imza attı.

Xbox, E3 etkinliğinde hangi oyunları sergiledi?

CD PROJEKT ekibi, kendi oyunları olan The Witcher 3’ün Xbox indirme kodunu Cyberpunk 2077 fragmanına gizledi. Oyunun temasına uygun kodlar şeklinde gizlenen bu kod, sosyal medya kullanıcıları tarafından kısa sürede fark edilip, internete servis edildi.

Cyberpunk 2077

Dakikalar içerisinde kullanılan fragmana gizlenmiş olan The Witcher 3 kodları, CD PROJEKT ekibinin isminden söz ettirmesini sağladı. Gizli kodlar şeklinde sunulan The Witcher 3, Expansion Pass yani genişleme paketini de içeriyor.

Cyberpunk 2077

Oyun içerisinde oyun kodu dağıtarak efsane bir olaya imza atan CD PROJEKT ekibi, bu zamana kadar izlediği politika ile oyuncuların favori firmaları arasında yer almayı başarmıştı.

Oyunlarını bazı firmalar gibi DLC olarak kısım kısım sunmayan, sunsa bile ücret talep etmeyen ekip, Cyberpunk oyunu ile The Witcher 3’ün başarısını devam ettirecek gibi görünüyor.