Cyberpunk 2077 hakkında önemli detaylar ortaya çıktı

cyberpunk

The Witcher serisinin de yaratıcısı olan CD Projekt Red tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077 hakkında oldukça önemli bilgiler ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki detaylar.

RPG oyunu denildiğinde akla gelen ilk serilerden birisi de The Witcher olacaktır. Özellikle serinin son oyunu olan Wild Hunt, pek çok otorite tarafından oyun tarihinin en başarılı RPG yapımı olarak lanse edilmişti. Bu kadar başarılı bir yapımı oyun severlerin beğenisine sunmuş bir stüdyo tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077’nin de merak uyandırması son derece doğal.

Açık konuşmak gerekirse, şu aralar RPG türü bazında en çok beklenen yapım Cyberpunk 2077. Oldukça uzun bir süredir yapım aşamasında bulunan oyun, geçtiğimiz E3 ve Gamescom fuarlarında oynanabilir demolarla karşımıza çıkmıştı.

Cyberpunk 2077’de hikaye arapsaçına dönebilir!

CD Projekt Red henüz oyunun tam çıkış tarihini açıklamış değil. Fakat büyük bir aksilik olmazsa Cyberpunk2077’nin 2019’un ilk yarısında satışa sunulması bekleniyor.

Geçtiğimiz gün yapım hakkında GamingBolt’a konuşan CD Projekt Red’in önemli ismi Miles Tost, oyundaki bazı dinamiklerden bahsetti.

Tost, Cyberpunk 2077’de yer alan yan görevlerin, ana hikayeden bağımsız olmasına karşın, oyunun ilerleyişine etki edeceğini belirtti. Yani bir başka değişle yan görevlerdeki seçimleriniz oyunun ana hikayesine etki edebilecek. Muhtemelen bu etkiler minimum düzeyde hissedilecektir. Zira diğer türlü hikaye tamamen arapsaçına dönüşebilir.

Örneğin yan görevde hayatını kurtardığınız bir eleman, ana görev esnasında sizinle omuz omuza çatışabilir. Tabi ki yine de tüm detayları öğrenmek için oyun çıkana kadar sabretmemiz gerekecek.

Bu hafta çıkacak oyunlar için tıklayın