Cyberpunk 2077 ne kadar sattı? İşte yanıtı!

Cyberpunk 2077’nin yeni nesil sürümü ertelendi

Tartışmalara neden olan Cyberpunk 2077, bugün satış rakamları ile karşımıza çıktı. Bakalım CDPR’ın yeni oyunu kaç milyon satmış?

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 oyununun dünya çapında 13 milyon kopya sattığını duyurdu. Ekibe göre, bu rakam tüm oyuncuların şimdiye kadar aldığı tüm perakende ve dijital geri ödemeleri içermiyor.

CD PROJEKT SA Yönetim Kurulu; dijital dağıtım platformlarından elde edilen raporlara ve fiziksel dağıtımcılardan toplanan verilere dayanarak, 20 Aralık oyuncular Cyberpunk 2077’nin 13 milyondan fazla sattığını belirtti Bu rakam, tüm donanım platformlarındaki tahmini perakende satış hacmini temsil ediyor. Bu satışlara para iadesi de dahil ediliyor. Yani tüm iadeler yapıldıktan sonra bile 13 milyon kopya satması büyük bir başarı.

Kojima PlayStation’a üvey evlat muamelesi yapıyor

CDPR şimdilik oyunun kaç milyon adetinin geri iade edildiğini belirtmiyor. Kısacası, CDPR’nin söylemeye çalıştığı şey, etrafındaki tartışmalara rağmen, oyunun deli gibi sattığı. Bu elbette satın almanızı tavsiye ettiğimiz anlamına gelmiyor. Yama 1.05 ile bile, oyunda PC’de bile bir çok hata var. Bu nedenle, ellerinizi alana kadar beklemenizi şiddetle tavsiye ederiz.

Cyberpunk 2077 dolandırıcılık

11 Aralık’ta CD Projekt RED, oyunun 1. gün pazarlama ve geliştirme maliyetlerini telafi ettiğini duyurdu. CD Projekt RED, bu oyun için henüz iki yama yayınladı. Yama 1.04, aracın pop-in sorunlarını azalttı ve bazı hataları düzeltti. Öte yandan, 1.05 Güncellemesi, 4 çekirdekli ve 6 çekirdekli AMD Ryzen işlemciler için varsayılan çekirdek / iş parçacığı kullanımını iyileştirdi, çok sayıda hatayı düzeltti ve AVX komutunun kullanımını kaldırdı.