Kojima PlayStation’a üvey evlat muamelesi yapıyor

Kojima

Sony sayesinde stüdyo kuran Hideo Kojima, PlayStation’ı hunharca harcadı. Death Stranding için yeni içerik sadece PC’ye geliyor.

Kojima Productions, oyuna bazı yeni ücretsiz Cyberpunk 2077 temalı içerikler getiren Death Stranding’in PC sürümü için yepyeni bir güncelleme yayınladı. Bu içerik PC’ye özel olacak ve Cyberpunk 2077’den karakterler ve bilgiler içeren altı yeni görevi oyuna ekleyecek.

Sony rest çekti! Cyberpunk 2077 PlayStation Store’dan kaldırıldı

Ayrıca güncelleme ile Death Stranding’e Cyberpunk 2077 temalı itemler de eklenecek. Sony sayesinde stüdyo kuran Kojima’nın, PS4’ü atlayıp PC’ye içerik üretmesi adamın ne kadar vefasız olduğunu bizlere bir kez daha gösterdi.

Güncelleme ile gelen yenilikler

  • Geliştirilmiş atlama gücüne sahip Cyberpunk 2077 temalı Ters Trike aracı
  • Johnny Silverhand’ın oyun içinde donatılıp kullanılabilen robotik kolundan esinlenerek modellenen “Silver Hand”
  • SAMURAI sembol tabelası ve belirli yapılar için Atlas Trauma Team araç hologramı içeren yeni hologramlar
  • Johnny Silverhand’ın güneş gözlükleri dahil çeşitli moda ürünleri

Ayrıca bu yama, Sam Bridges’in düşman makinelerini hedef almak için savaşta kullanabileceği yeni bir Hacking işlevi sunuyor. Taşıyıcılar, Katır sensör direklerinin sınırlı bir süre için etkinleşmesini durdurma, düşman Odradekleri sersemletme ve onları izlerinde durdurmak için Katır kamyonlarını hackleme becerisine sahip olacaklar.

Kojima Productions, bu duyuruyu kutlamak için aşağıda bulabileceğiniz yeni bir fragman yayınladı. Bu fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Death Stranding için PlayStation 5 yükseltmesi şimdilik ufukta görünmüyor. Umarız çok yakında Cyberpunk 2077 içeriği ve PS5 yükseltmesi gelir.