Cyberpunk 2077 ilk güncellemeyi aldı bakın neler değişti

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 oyunu ilk güncellemeyi alarak önemli bir etki yarattı. Bazı özellikler önemli ölçüde düzeltildi. Hadi gelin yeni değişikliklere birlikte bakalım.

Yaklaşık olarak 7 yıldır yapım aşaması devam eden Cyberpunk 2077, ilk güncellemeyi alarak iyi bir başlangıç yaptı. PlayStation ve masaüstü platformlarında oynanma imkanı sunan bu oyun, özellikle canlı efektleri ile önemli bir başarı yakaladı diyebiliriz.

Her ne kadar oyun çok beğenilse bile yine de bazı eksiklikleri vardı. Bunun farkında olan oyunun yapımcı şirketi CD PROJEKT RED, hızlı bir şekilde düzeltme işlemi yaptı. Yama notları ile paylaşılan oyunda eskiye göre bazı düzeltmeler olduğu görülüyor.

Cyberpunk 2077 Hotfix 1.04 düzeltmesi

Cyberpunk 2077 oyunu, Hotfix 1.04 düzeltmesi ile birlikte bazı yeni özellikler kazandı. Bu yeni özellikler sayesinde oyun, eskisine göre çok daha işlevsel oynanma imkanı sunuyor. Bu tür düzeltmelere bakılırsa, eskiye göre biraz daha yüksek oynanma deneyimi yaşattığı söylenebilir.

Cyberpunk 2077 inceleme puanları

  • NPC’lerin animasyon eksikliği tamamen giderildi.
  • Birinci şahıstan üçüncü şahıs kamera açısına geçiş büyük oranda hızlandırıldı.
  • Silah geliştirme önizlemesi oynanış bölümünde önemli ölçüde düzeltildi.
  • Eskisine göre daha kararlı bir oyun olmasa sağlandı.

Tüm bunlar oyunun daha fazla dikkat çekmesini sağladı. Her platformda 8 milyon ön sipariş alan oyun, çok ciddi bir dikkat çekmeyi başardı. Steam üzerinden de online oynama imkanı sunan Cyberpunk 2077 oyunu, 1 milyon 3 bin 264 oyuncu tarafından anlık oynandı.

Cyberpunk 2077 uzun bir süre daha rekor kırmaya devam edecek. Bu tür güncellemeler sürekli hale getirilirse, daha fazla kişi tarafından tercih edilecektir. Sizce oyunda daha başka hangi kısımlara güncelleme gelmeli? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.