Cyberpunk 2077 1.1 yaması yayınlandı: İşte yeni değişiklikler!

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 1.1 yaması beraberinde birçok değişikliği getirecek gibi görünüyor. Oyunda çok fazla aksaklık vardı. CD PROJEKT RED bakalım bu defa hangi yeniliklere imza attı.

Oyun severler tarafından heyecanla beklenen Cyberpunk 2077 1.1 yaması, nihayet yayınlandı. Bu oyunla alakalı çok fazla olumsuz değerlendirme yapıldı. Hatta bazı eleştirmenler neredeyse çöp muamelesi yaptı. Elbette bunların abartılı olduğunu söylemekle büyük hataları görmezden gelemeyiz. Özellikle de stabil olma konusunda büyük eksiklikler vardı.

Oyunlar genellikle piyasaya sürüldükten uzun bir süre sonra yama veya bazı güncellemeler almaya başlar. Yani ilk olarak oyuncuların tepkisi ölçülür. Ancak bu oyunda yamalar biraz erken geldi.

Cyberpunk 2077 her platformda yenilendi

CD PROJEKT RED tarafından geliştirilen bu oyun, sürekli problemler ile gündeme geliyor. Bu oyunda yer alan görevler ve açık dünya, pek stabil değildi. Yine burada yer alan Takemura’nın Down on the Street’te arama yapamaması ve Jackie’nin The Pickup’ta ortadan kaybolması gibi sorunlar da can sıkıyordu.

Cyberpunk 2077 1.1 yaması
Yayınlanan bu yama ile birlikte önemli bir değişikliğe imza atıldı.Tüm sorunlar giderilmekle birlikte daha stabil bir oyun ortaya çıktı. PlayStation, Xbox, PC ve Stadia sürümleri şu anda yamalı olarak kullanılabiliyor. Tüm bunlara ek olarak PS4 içerisinde meydana gelen çökme sorunu da büyük ölçüde giderildi.

Cyberpunk 2077 olması gerekenden 2 yıl erken çıkmış

Son olarak bu oyunda, NVIDIA ekran kartları ile ortaya çıkan çökmelerin de önüne geçildi. Özellikle daha oyunun başlarında bile çökme sorunları yaşanıyordu. Şimdi ise böyle bir problem kalmadı diyebiliriz. Peki siz bu oyunla alakalı neler düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.