Cyberpunk 2077 güncellemesi birçok problemi ortadan kaldırıyor

Cyberpunk 2077 için merakla beklenen yama yayınlandı

Cyberpunk 2077 güncellemesi oyun dünyasını heyecanlandırdı. Bu oyunda çok fazla hata olduğu ifade ediliyordu. Hadi gelin hem bu yeni güncellemeye hem de diğer detaylara birlikte bakalım.

Birçok kişinin merakla beklediği Cyberpunk 2077 güncellemesi yüzlerce hata düzeltmesi ile geldi. Bu yeni yama yaklaşık olarak 34 GB boyuta sahip. Bu nedenle görebileceğiniz en büyük dosyalar içerisinde yer aldığını söyleyebiliriz. Hem bilgisayarlar hem de konsollar için yeni güncelleme yayına alındı.

Oyun dünyasında bazı oyunlar beklentileri karşılarken kimileri ise geri planda kaldı. Bunlar arasında verilebilecek en güzel örneklerden birisi de hiç şüphesiz Cyberpunk 2077 oyunudur. Birçok kişinin beklediği gibi çıkmadığını söyleyebiliriz. İçerisindeki hatalar nedeniyle oyun keyfi pek çıkarılamıyor.

Cyberpunk 2077 yeni güncellemeler ile daha tutarlı

Dünyanın en çok oynanan oyunları listesine girmeyi başaran Cyberpunk 2077 bilgisayar korsanları tarafından çokça tercih ediliyordu. Birçok kişi crack atarak oyunu ücretsiz bir şekilde oynayabildi. Bunun farkında olan geliştiriciler yeni bazı güvenlik önlemlerinin yer aldığı yama yayınladı.

Cyberpunk 2077 güncellemesi

 

Bu yeni yama öncelikle araçlarda, polis güçlerinde, görevlerde ve çok daha fazlasında iyileştirmeler yapıyor. Ayrıca oyunun kendi içerisinde çok daha tutarlı hale gelmesi için önemli bir avantaj sağlıyor. Beklenen tarihten daha erken piyasaya sürülen bu oyun ne yazık ki hüsran olmuştu. Şimdi ise yavaş yavaş hatalar telafi ediliyor.

Cyberpunk 2077 1.1 yaması yayınlandı: İşte yeni değişiklikler!

Piyasaya sürüldüğü ilk günden itibaren neredeyse en fazla güncelleme alan oyunlar içerisinde yer aldı. Şu anda bu alanda zirveye oynuyor. Ancak her yama aynı zamanda oyunun daha tutarlı hale gelmesini sağlıyor. Peki siz Cyberpunk hakkında ne düşünüyorsunuz?