Cyberpunk 2077 Türkçe dil desteğiyle mi gelecek?

cyberpunk 2077

CD Projekt RED tarafından geliştirilen RPG oyunu Cyberpunk 2077 10’dan fazla dili destekleyecek. Peki bu diller arasında Türkçe bulunacak mı? İşte yanıtı.

CD Projekt RED’in uzun süredir üzerinde çalıştığı RPG oyunu Cyberpunk 2077’yi önümüzdeki dönemde satışa sunacak. The Wither 3 Wild Hunt ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan CD Projekt RED’in yeni oyununda nasıl bir hikayeyle oyun severlerin karşısına çıkacağı şimdiden merak konusu oldu. Peki bu devasa dünyayı, Witcher 3’teki gibi Türkçe dil desteğiyle oynama şansına erişebilecek miyiz?

Cyberpunk 2077 Türkçe’yi destekleyecek mi?

Hatırlanacağı üzere The Witcher 3 Wild Hunt ilk olarak yayınlandığında oyunda Türkçe dil desteği bulunmuyordu. Yapımcı ekip, oyunun çıkışında 12 dil desteğine yer vermiş, sorasında bunlara 3 tane daha eklemişti. Nitekim Witcher 3’e gelen son dil desteği de Türkçe olmuştu.

CD Projekt RED geçtiğimiz gün Cyberpunk 2077’de desteklenecek olan dilleri de açıkladı. Firmanın resmi twitter adresinden yapılan açıklamaya göre İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Arapça, Çekçe, Macarca, Japonca, Korece, Lehçe, Portekizce, Rusça, Çince dilleri oyunun ilk çıkışında destekleniyor olacak. Fakat bu listeyle birlikte önemli bir notun da paylaşıldığını hatırlatalım. Yapımcı ekip listenin son haline henüz ulaşmadığını açıkladı. Yani desteklenen diller arasında Türkçe’nin de eklenmesi için hala umut var.

Şunu da dip not olarak belirtelim. The Witcher 3 Wild Hunt’ta toplamda 15 dil vardı. Türkçe haricindeki diğer 14 dil hali hazırda Cyberpunk 2077’de de bulunuyor. Belki bir sonraki dil Türkçe olabilir. Bekleyip göreceğiz.

Spider-Man için yeni bir video ortaya çıktı