Cyberpunk 2077 için 464 sayfalık rehber hazırlandı

Cyberpunk 2077 dudak hareketleri

Oyun sektörünün merakla beklediği yapımlardan biri olan Cyberpunk 2077 için 464 sayfalık bir rehber hazırlandığı açıklandı. İşte detaylar.

The Witcher 3 Wild Hunt’un yaratıcısı olan CD Projekt RED tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077’nin 10 Aralık’ta çıkması bekleniyor. Yapımcı ekip bilindiği üzere oyunu defalarca ertelemişti. Hatta son olarak Kasım ayında oyunun Gold statüsüne geçtiği açıklanmış fakat buna rağmen çıkış tarihi 10 Aralık’a ertelenmişti.

CD Projekt RED son ertelemenin temel nedeni olan PS4 ve Xbox One’ı göstermişti. Oyunun bu iki platformda yeterli performans sunmadığını belirten yapımcı ekip düzeltmeler için biraz daha ek süreye ihtiyaç duyduklarını açıklamıştı.

Nitekim sonunda 10 Aralık’a yani Cyberpunk 2077’nin çıkışına sayılı günler kaldı. Görünen o ki bu defa oyun gerçekten de çıkacak. En azından son saniyede yeni bir erteleme haberinin gelmesi hayli düşük bir ihtimal diyebiliriz.

Cyberpunk 2077 için kitap gibi rehber hazırladılar

Bilindiği üzere Cyberpunk 2077’de hayli devasa bir dünya bizleri bekliyor olacak. CD Projekt RED’de bu devasa dünya için kitap kalınlığında bir rehber hazırladı. Hazırlanan rehberde oyun hakkındaki hemen herşey yer alıyor. Bölümleri nasıl geçeceğinizden tutun da alternatif sonlara, karakterler ve mekanlar hakkındaki tüm bilgilere bu rehber üzerinden ulaşabileceksiniz.

Hali hazırda bu rehberin standart sürümü 24.99 dolardan, koleksiyoncu sürümü ise 39.99 dolardan satılacak. Koleksiyoncu sürümde ekstra olarak cilt kapak ve fazladan görseller bulunacak.

Kratos Fortnite’a geldi detaylar için tıklayın