Cyberpunk 2077 için yeni video yayınlandı

cyberpunk 2077

Şimdiden 2020’nin en çok merak edilen oyunu olan Cyberpunk 2077 için bir video daha yayınlandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Son dönemde RPG temalı oyunların revaçta olduğunu söyleyebiliriz. 2015 yılında satışa sunulan The Witcher 3 Wild Hunt ise bu türün zirve noktasıydı. Şimdiyse The Witcher serisine hayat veren CD Projekt Red yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Evet Cyberpunk 2077’den bahsediyoruz.

Bilindiği üzere CD Projekt Red, yeni RPG oyunu için uzun süredir hazırlık yapıyor. Eğer büyük bir aksilik yaşanmazsa bu yapım Önümüzdeki yılın Nisan ayında raflardaki yerini almış olacak. Üstelik yapımda Türkçe alt yazı desteği de bulunacak.

Cyberpunk 2077 için yeni video

CD Projekt Red’in Cyberpunk için şimdiye kadar yayınladığı videolar büyük ses getirdi. Bu videolardan en çok sükse yapanı ise Keanu Reeves’in oyunda yer alacağını öğrendiğimiz video oldu.

Yapımcı stüdyo hali hazırda geliştirme aşamasında olan oyun için geçtiğimiz gün yeni bir video daha yayınladı. Oyunun yapım sürecine ilişkin detayların paylaşıldığı videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu arada dip not olarak tekrardan hatırlatalım. Cyberpunk 2077, PC, PS4 ve Xbox One için 16 Nisan’da raflardaki yerini almış olacak.

PS Store’da büyük Japon oyunları indirimi başladı