Cyberpunk 2077 ‘de çatışma esnasında hamburger yiyebileceksiniz

cyberpunk 2077 2

Cyberpunk 2077 , şüphesiz an itibarıyla 2020’nin en çok merak edilen ve beklenen oyunu. Bu süreçte de CDPR’ten ilginç bilgiler gelmeye devam ediyor.

Cyberpunk 2077 , The Witcher serisinin ardından CD Projekt RED’in üzerine fazlasıyla kafa yorduğu bir marka. Uzun süredir heyecanla bekleniyor ve şimdiden “seri halini alacak” beklentileri de var.

Aksiyon RPG türündeki oyun, PC ve konsollar için geliştiriliyor. Normalde bu oyunla çoktan karşılaşacaktık, ancak arka arkaya gelen erteleme duyuruları neticesinde oyunun çıkış tarihi 19 Kasım 2020 olarak kesinleşti. “Peki neden defalarca ertelendi?” diye soracak olursanız, kısaca “Daha iyi bir oyun deneyimi için,” diyebiliriz. Şimdi gelelim bu oyun hakkında paylaşılan yeni bir bilgiye.

Cyberpunk 2077 'de çatışma esnasında hamburger yiyebileceksiniz

GameStar’ta yer verilen yeni bir podcast, Cyberpunk 2077 hakkında bazı ilginç bilgileri de ortaya çıkarmış oldu. Mesela aktif bir görev esnasında oyunda başka neler yapılabilir?

Verilen bilgilere göre, aktif bir görevi sonlandırabilmek için ya ölmeniz ya da görevi tamamlamanız gerekiyor. Bu zaten pek çok oyunda böyledir. Bu oyundaki ilginç bir detay ise, aktif görev esnasında bile farklı şeylerle ilgilenme şansınızın olacak. Örneğin, düşmanlarla çatışırken bir anda kaçıp hamburger yemeye gidebilecek ve yiyebileceksiniz de. Karnınızı doyurduktan sonra da çatışmaya geri dönüp görevi tamamlayabileceksiniz. Tabii bu sadece bir örnek.

Şimdiden yüzün üzerinde ödüle layık görülen Cyberpunk 2077 , oldukça büyük bir dünyaya sahip. Aynı zamanda çok detaylı bir oynanış sistemi sunacak. Görsel kalitesinden oynanış mekaniklerine kadar hemen her noktada hayranlık uyandıran yapım, ek olarak bünyesinde Keanu Reeves tarafından bizzat canlandırılan bir karaktere de sahip.

Elon Musk , Johnny Depp’in ilişki iddialarını reddetti