Cyberlandr yeni eviniz olacak: Karavana dönüşen Cybertruck

Tesla Cybertruck 1

Dünyanın en iddialı girişimlerinden bir tanesi olan Cyberlandr yeni eviniz olacak. Özellikle son dönemlerde bu tür girişimlere daha fazla ihtiyaç olduğunu söyleyebiliriz. Hadi gelin merak edilen detaylara birlikte bakalım.

Cyberlandr yeni eviniz olma potansiyeline sahip. Cybertruck bugüne kadar üretilen en iyi araçlar arasında yer alıyor. Tesla şirketinin ürettiği bu model teknoloji dünyasını sarsmayı başarmıştı. Hem tasarımı hem de donanımları açısından oldukça dikkat çekici bir model olduğunu söyleyebiliriz.

Bu aracın adeta mini bir karavana görüştüğü ortaya çıktı. Henüz canlı bir örneğin görülmese bile yine de bu araç için ön siparişlerde 50 milyon dolar toplandı. Böylece aslında aracın hiç yokken bile satılabileceği ortaya çıktı. Bu araç son derece ilginç özelliklere sahip. Maceralı ve uzun yolculuklar yapmayı sevenler için ideal.

Cyberlandr yeni eviniz olmak için üretildi

Ofis olarak kullanmak, uyumak, duş almak gibi aktiviteler için bu yeni donanım kullanılabilir. Ayrıca yayınlanan yeni videoya bakıldığında küçük ev eklentisinin yükselip genişlediği görülüyor. Ortaya çıkan yaşam alanı küçük bir ev konsepti olarak görülebilir.

Tesla tarafından geliştirilen bu yeni sistem her ne kadar karavan olarak adlandırılsa bile aslında bu doğru değil. Büyük bir kulübeyi andıran bu yeni donanım Nisan 2021 tarihinde ön sipariş sistemine geçmişti. Eklenti ile birlikte Cybertruck için son derece olumlu yorumlar yapıldı.

Güneş enerjisiyle çalışan kulaklık üretiliyor: En çevre dostu cihaz olabilir

Cyberlandr yeni eviniz olacak gibi görünüyor. Tesla şirketi bu ek donanımın satışlarını hızlandırmak için ön siparişlerde 5 bin dolardan başlayan indirimler yaptı. Böylece daha fazla kişinin ilgisini çekmeye çalıştı. Aslına bakacak olursak bu konuda başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Peki siz bu ek donanım hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.