Tesla CyberTruck üretimi ne zaman yapılacak? Endişe verici gelişmeler

Elon Musk, ilk Tesla Cybertruck'ın dört motorlu bir varyant olacağını söyledi

Tesla CyberTruck üretimi ile ilgili bazı sorunlar ortaya çıkmaya başladı. 2019 yılında tanıtılan bu araç ne yazık ki istenilen tarihte üretilemeyecek. Hadi gelin merak edilen detaylara birlikte bakalım.

Tesla CyberTruck üretimi hakkında her geçen gün yeni iddialar ortaya atılıyor. Tanıtımı esnasında büyük bir ilgi çekmeyi başaran bu araç ne yazık ki istenilen zamanda sürücülere ulaşamayacak. 3 farklı versiyon ile karşımıza çıkması beklenen aracın dört motorlu olacağı söyleniyordu.

Elon Musk tarafından bizzat tanıtılan araç otomobil tutkunlarının dikkatini çekmeyi başardı. Güçlü bir kamyonet ile otomobil tutkunlarının karşısına çıkacağını söyleyen Musk, ne yazık ki erteleme kararı almak zorunda kaldı. Zırhlı olduğu söylenen bu araç büyük beklenti yaratmıştı.

Tesla CyberTruck üretimi belirsiz bir tarihe ertelendi

Bazı otomobil modelleri diğerleri ile kıyaslandığında çok daha fazla dikkat çekebiliyor. Hem teknoloji hem de tasarım açısından tüm ilgiyi üzerine çeken Tesla CyberTruck bazı sorunlar ile karşı karşıya. Aracın hemen üretilmeyeceği ortaya çıktı. Fakat problemler sadece bundan ibaret değil.

Tesla CyberTruck üretimi

Ön siparişe açıldığında 200 binden fazla kişi tarafından sipariş verilen bu araç büyük bir kriz yaratabilir. Sürücüler ön sipariş vermelerine rağmen aracın tam olarak ne zaman onlara ulaşacağını bilmiyorlar. Ayrıca şu anda isteyen herkes Tesla sitesinden yeni ön siparişler verebilir. Şirketin ana sayfasından aracın üretim tarihi kaldırılırken ön sipariş verme butonu henüz aktif. Tesla CyberTruck üretimi büyük belirsizliğe dönüştü.

Tesla araç satışlarında 2022 rekoru kırabilir: Elon Musk kahkaha atacak

Son dönemlerde Tesla çok fazla eleştiri alıyor. Otonom sürüş hizmetlerine zam yapan şirketin bir süre daha tepki çekmeye devam edeceği söyleniyor. Bu olayın yaşanması her şeye adeta tuz biber oldu. Konuyla ilgili gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.