Cristiano Ronaldo CZN Burak ile ortak oluyor!

En fazla kazanan futbolcular

Ünlü şef CZN Burak, Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo ile Londra’da ortak bir dükkan açacaklarını duyurdu. İşte detaylar!

Cristiano Ronaldo CZN Burak ile ortak oluyor! CZN Burak olarak bilinen Türk şef Burak Özdemir, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Yeni Nesil Dijital Girişimcilik Buluşmaları etkinliğine katıldı. Burada başarılarının sırrına da değinen CZN Burak, deyim yerindeyse bombayı patlattı. Ünlü şef, Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ile ortak bir dükkan açacaklarının müjdesini verdi.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo CZN Burak ile ortak oluyor!

Bu yılın Kasım ayında Londra’da yeni şubelerini açacaklarını duyuran CZN Burak, “Bu yılın 11’inci ayında İngiltere’deki yerimizi açıyoruz. Londra’da Cristiano Ronaldo ile ortak yer açıyoruz. Bunu açıklamıyoruz çok fazla. Çünkü açılışta güzel bir sürpriz yapacaktık. Ama aramızda yabancı yok, hep beraberiz.” ifadelerini kullandı. Burak Özdemir’in bu açıklamaları salonda ayakta alkışlanırken, ünlü şefin doğum günü sebebiyle sahnede pasta kesildi.

Gelen bilgilere göre CZN Burak ile ortaklık için iletişime geçen Cristiano Ronaldo oldu. Hatta ünlü şef bu teklifi geçtiğimiz sene La Liga’nın konuğu olarak gitmiş olduğu Madrid’de aldığını da duyurdu. Kulağa oldukça enteresan ve bir o kadar da heyecan verici gelen CZN Burak ve Cristiano Ronaldo ortaklığının başarıya ulaşıp ulaşmayacağını zaman gösterecek. Ancak açılışta Ronaldo’nun boy gösterecek olması bile söz konusu işletme için inanılmaz bir reklam anlamına geliyor.

Galaxy A33 5G Türkiye’de satışa sunuldu! İşte fiyatı