Cristiano Ronaldo FIFA 19’un kapağından kaldırıldı!

Cristiano Ronaldo

FIFA 19’un kapak yüzü olan Cristiano Ronaldo, sürpriz bir şekilde kapaktan kaldırıldı. Artık yeni çıkan FIFA 19 kutulu sürümlerinde Cristiano Ronaldo yerine başka futbolcular yer alıyor.

EA Sports, FIFA 19’un kapağında FIFA 18’de de olduğu gibi ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo‘ya yer vermişti. Ancak bugün gelen bilgiler EA’nin Ronaldo’dan vazgeçtiğini gösteriyor. Yeni çıkacak olan kutulu FIFA 19 sürümlerinde Ronaldo yerine Neymar, Paulo Dybala ve Kevin De Bruyne yer alıyor.

Cristiano Ronaldo neden kapaktan kaldırıldı?

Şimdilik EA cephesinden Ronaldo’nun neden kaldırıldığına dair resmi bir açıklama bulunmuyor. Ancak tahminler ismi son günlerde cinsel saldırı ile anılan Ronaldo’nun firmaya zarar verebileceği için kapaktan kaldırıldığı yönünde. FIFA 20 için hazırlıklara başlayan EA’nin Ronaldo’ya FIFA 20’de yer verip vermeyeceği ise henüz merak konusu.

Jump Force sistem gereksinimleri belli oldu

FIFA 19’un, PC, PS4, XB1 ve Nintendo Switch sürümlerinde artık Ronaldo yer almayacak. Eğer oyunu yeni satın almayı düşünüyorsanız ve alacağınız yer oyunun yeni basımını satıyorsa aşağıda görselde yer alan Neymar, Paulo Dybala ve Kevin De Bruyne’yi göreeksiniz.Cristiano Ronaldo