Cristiano Ronaldo sosyal medya rekoruyla gündemde!

En fazla kazanan futbolcular

Dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen Cristiano Ronaldo sosyal medya rekoru ile gündeme gelmeyi başardı. Hadi gelin onun bu kırılması zor rekoru nasıl elde ettiğine birlikte bakalım.

Şu anda İtalyan devlerinden Juventus kulübünde futbol oynayan Cristiano Ronaldo, sosyal medya üzerinden bazen gündem oluyor. Yeşil sahaların efsanevi oyuncuları arasında her zaman yer almayı başaran Ronaldo, şimdiden sosyal medya kralı oldu. Kendisi bundan kısa bir süre önce Instagram hesabından 250 milyon takipçiyi geçen ilk kişi olmuştu.

Bugün ise sosyal medya platformlarında bir başka önemli başarıyı elde etti. Buna göre onun tüm sosyal medya platformlarındaki takipçi sayısı 500 milyon gibi büyük bir rakamı geçmeyi başardı. Bugüne kadar kimse böyle bir başarı elde etmedi.

Cristiano Ronaldo rekor üstüne rekor kırıyor

Instagram, Twitter ve Facebook takipçi sayısına bakıldığında aslında onun bu konuda elinde tuttuğu başarı daha net görülüyor. Mesela sadece Facebook platformunda bile 148 milyon takipçisi bulunuyor. Instagram uygulamasında ise takipçi sayısı 262 milyon seviyelerine kadar yükseldi. Instagram kendi sayfası bile şu anda 300 milyon civarında takipçiye sahip.

Cristiano Ronaldo sosyal medya
Cristiano Ronaldo Twitter takipçi sayısı ise 91 milyon oldu. Bu rakamlar ilk defa elde ediliyor. Elbette Ronaldo için bu durum aynı zamanda büyük bir gelir kazandırıyor. Onun 2019 yılında Instagram’da bütün sponsorlu paylaşımları için gönderi başına 971 bin sterline aldığı söylenmişti.

Instagram dikey hikayeler deniyor: İşte TikTok benzeri yeni özellik

Yani sadece buradan bile bakıldığında yıllık olarak 50 milyon dolar civarında gelir elde ettiği ortaya çıkıyor. Bu rakamlar gerçekten de dudak uçuklatan cinsten. Peki siz onun kırdığı rekor ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.