CZN Burak Özdemir öldü mü? Sosyal medya kazanı yine kaynıyor

ryhrherh

CZN Burak Özdemir ‘in öldüğüne dair söylentiler kısa sürede interneti sardı. Neyse ki bu söylentiler gerçeği yansıtmıyor.

CZN Burak Özdemir , sosyal medya platformlarında yayınladığı videolarla tanınıyor ve öldü yönünde söylenti haberler internette geziniyor. “Peki bu haberler gerçek mi?” diye merak edenlere cevabı verelim: Burak Özdemir ölmedi.

Özdemir, YouTube’da son olarak 5 gün önce video paylaşmıştı. CZN Burak Testere Efsanesi (SAW) başlıklık video, an itibarıyla 376 bin görüntülemeye erişti.

Sizin de bildiğiniz gibi bazen sosyal medyada asılsız paylaşımlar yapılabiliyor ve böylece milyonlarca kişinin dikkati çekilebiliyor. Yakın bir zamanda da Özkan Uğur’un hayatını kaybettiğine dair asılsız paylaşımlar yapılmıştı. Uğur da Instagram hesabı üzerinden açıklama yaparak iyi olduğu bilgisini sevenleriyle paylaşmıştı.

CZN Burak Özdemir öldü mü? Sosyal medya kazanı yine kaynıyor

Burak Özdemir kimdir?

1994 yılı, Hatay doğumlu olan Burak Özdemir, hem lokanta sahibi bir şef hem de YouTuber olarak kariyerini sürdürüyor.

Özdemir’in sahibi olduğu Czn Burak isimli YouTube kanalı, 842 bin kayıtlı aboneye sahip ve şimdiye kadar 51 milyondan fazla video izlenilme rakamına erişti.

Koronavirüs temas takibi için giyilebilir cihaz geliyor

Singapur, koronavirüs takibi için yeni bir cihaz geliştiriyor ve yakında kullanıma sunulacağı bildirildi.

Koronavirüs salgını tüm dünyada ciddiyetini korurken bir yandan da bu salgının sona erdirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Cnet’te yer verilen bilgilere göre Singapur, koronavirüs temas takibi için yeni bir cihaz üzerine çalışmalar yapıyor ve bu cihazı yakında kullanıma sunması bekleniyor.

Yetkililer, cihazın bir kordonla, tıpkı bir saat gibi kullanılabileceğini, istenirse de bir çantada bile taşınabileceğini belirtiyor.