Cristiano Ronaldo YouTube’da Rekor Kırdı

Cristiano Ronaldo YouTube

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo YouTube kanalı açtı, saatler içinde ilk rekorunu kırdı. Ronaldo daha önce Instagram takip rekoru kırmıştı.

Instagram’da 600 milyondan fazla takipçisi bulunan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, daha önce Instagram’da çeşitli rekorlara imza atmıştı. En çok beğenilen Instagram paylaşımlarından bazılarına sahip olan Ronaldo, artık kariyerinin sonuna geldiği bu günlerde Suudi Arabistan’a gittiği için bir süredir gözlerden uzakta. Ancak bu durum popülerliğinden bir şey kaybettirmemiş gibi görünüyor.

Bu hafta kendi YouTube kanalını açan Cristiano Ronaldo YouTube’daki yolculuğuna da rekorla başladı. “UR – Cristiano” adını taşıyan Cristiano Ronaldo YouTube kanalı, sadece 1 saat 29 dakika içerisinde 1 milyon aboneye ulaştı. Bu da Ronaldo’nun kanalını, bugüne kadar YouTube’da 1 milyon barajını en hızlı geçen kanal yaptı. Ronaldo’nun kanalı ilk günün sonunda 8.64 milyon aboneye ulaşmış durumda.

cristiano ronaldo

Cristiano Ronaldo YouTube kanalında en büyük tutkusu olan futbol üzerine konuşacak. Yıldız oyuncunun futbolun yanı sıra farklı farklı konularda da videolar çekeceği açıklandı. Bu konular Ronaldo’nun farklı alanlara yaptığı finansal yatırımlardan aile hayatına, fitness tavsiyelerinden doğru beslenmeye pek çok farklı alandan konu başlıklarını içerecek.

Daha önce Lebron James gibi pek çok sporcu da kendi YouTube kanallarını açmış, bu girişimlerden bazıları başarı da yakalamıştı. Şimdi Ronaldo da o isimler arasına katılacak gibi görünüyor. Çünkü yıldız oyuncunun kanalını ilgi beklentilerin bile üstünde oldu.

Honor Magic V3’ün Global Pazara Sunulacağı Tarih Belli Oldu