FIFA 18 için ilk video geldi, yıldızımız Ronaldo!

FIFA 18

Merakla beklenen FIFA 18 için ilk video geldi, oyunun yıldızı ise Real Madrid’li süper star Cristiano Ronaldo oldu.

2017’nin ortalarına geldiğimiz bu dönemde, futbol oyunlarının yeni halkaları için haberler duymaya başlayacağımız günlere giriyoruz. EA, FIFA ile bu dönemi açtı. Yaklaşmakta olan yeni oyun FIFA 18 için ilk video geldi, yıldızımız Real Madrid’in fantastik yıldızı Ronaldo oldu.

EA Sports Twitter hesabından oyunla ilgili duyurular yapılacağı bildirilmişti. Bunun üzerinden çok geçmeden FIFA 18 için ilk video geldi. Konuyla ilgili en şaşırtıcı detay, kapak yıldızının değişmesi oldu. Şampiyonlar Ligi finalinde attığı goller ile takımının kupayı kazanmasında büyük payı olan Cristiano Ronaldo, FIFA 18′in kapak yıldızı oldu. Ronaldo, tanıtım videosunun da en önemli, hatta tek unsuruydu.

Bilindiği gibi Lionel Messi, uzun bir süre FIFA oyunlarında kapak yıldızı olarak yer alıyordu. PES 2017 ile Barcelona arasında yapılan anlaşma sonrasında FIFA 17′nin kapak yıldızında da değişikliğe gidilmiş ve yeni yıldız Alman futbolcu Marco Reus olarak belirlenmişti.

Gücünü Frostbite motorundan alan oyunun ilk videosu, oynanış ile ilgili fazla bir detay vermedi. Ancak oyunun grafiklerinin oldukça sağlam olduğu göründü. FIFA 18 Ronaldo sürümünü ön sipariş vererek alanlar, yapıma 3 gün erken erişebilecek. Son olarak FIFA 18’in Playstation 4, Xbox One ve PC için 29 Eylül’de satışa çıkacağını belirtelim.

Call of Duty WW2 Zombies modu hakkında ilginç gelişme