Concord Bu Hafta Sonu Ücretsiz Denenebilecek

Concord

Overwatch ile Guardians of the Galaxy’nin karışımı olarak tanımlanan Concord, bu hafta PlayStation Plus üyeleri tarafından ücretsiz denenebilecek.

Sony’nin mayıs ayında düzenlediği State of Play etkinliğine damga vuran oyunlardan biri de Concord oldu. Overwatch ile Guardians of the Galaxy’nin bir karışımı gibi duran yayınlanan hikaye fragmanıyla oyunseverleri etkilerken, oynanış videosuyla hayal kırıklığı yarattı. Pek çok kişi oyunu bir Overwatch klonu olmakla eleştirdi. Ancak iyisiyle kötüsüyle Concord, State of Play’in en çok konuşulan oyunlarından biri oldu. Bu da çok sayıda gözün bu oyuna çevrilmesine sebep oldu.

O günden beri merakla beklenen oyun, bu hafta early access sürecine girecek. Bu süreçte az sayıda oyunsever oyunu ücretsiz olarak test edebilecek. Bu kişiler oyun için şimdiden ön sipariş verenler olacak. Ancak bunun bir de istinası olacak. Çünkü Sony, PlayStation Plus abonelerinin ön sipariş vermeden Concord’u ücretsiz olarak test edebileceğini açıkladı. Ancak bu teklif kısa bir süre için geçerli olacak. Merakla beklenen oyun, PlayStation Plus aboneleri için bu hafta sonu ücretsiz olacak. Oyun PlayStation 4’e gelmeyeceği için ücretsiz deneme programına da sadece PlayStation 5 sahipleri ve PC oyuncuları katılabilecek.

concord

Concord’un bu yıla damga vuran oyunlardan biri olabileceği düşünülüyor. Çünkü gelen tüm eleştirilere rağmen oyunun büyük bir potansiyeli olduğu ortada. Neticede Overwatch ve Helldivers 2 gibi co-op arena oyunları son dönemde oyun dünyasına damga vuruyor.

5×5 bir arena oyunu olan Concord, 24 Ağustos’ta oyunseverlerle buluşacak. Oyun daha çıkışta hem PC’ye hem de PlayStation 5’e gelecek. Bildiğiniz gibi Sony, Helldivers 2’de de benzer bir strateji izlemiş ve bu strateji sayesinde büyük bir başarıya imza atmıştı.

Honor Magic V3 Tanıtıldı; Piyasadaki En İnce Katlanabilir Telefon