Blizzard müjdeyi verdi: Overwatch ücretsiz oluyor

D.va Overwatch

Eğer Overwatch oynamak istiyor ancak henüz satın almadıysanız Blizzard müjdeyi verdi: Overwatch ücretsiz oluyor. Etkinlik hakkındaki detaylar burada.

Son zamanların sevilen çok oyunculu FPS oyunu Overwatch, çıkışının birinci yılını kutlamaya hazırlanıyor. 24 Mayıs 2016′da oyuncularla buluşan yapım, aldığı olumlu eleştiriler ve oyundaki karakterleri ile oldukça beğenilmişti. Ancak oyunun herhangi bir ücretsiz sürümü yoktu. Dolayısıyla oyunu oynamak isteyenler satın almak zorundaydı. Blizzard, Overwatch birinci yıl kutlaması şerefine güzel haberi verdi: Overwatch ücretsiz oluyor.

Tabii ki bu oyunun tamamen ücretsiz olacağı anlamına gelmiyor. Sevilen FPS oyunu, 26 – 29 Mayıs tarihleri arasında 4 gün boyunca ücretsiz oynanabilecek. Ücretsiz oynanabilecek platformlarda ise kısıtlama yok. Playstation 4, Xbox One ve PC kullanıcıları bu tarihler arasında oyunu ücretsiz olarak oynayabilecek. Diğer örneklerinde olduğu gibi oyunu ilk kez oynayıp beğenenler, satın almak isterlerse kariyerlerine ve ilerlemelerine kaldıkları yerden devam edebilecek.

Blizzard’dan yapılan açıklamada, “ücretsiz oynama dönemi boyunca Overwatch’u 24 karakterlik tam kadrosu ve 14 haritası ile sunacağız. Hızlı oyun, özelleştirilmiş oyun, arcade gibi oyun modları oynanabilir olacak. Oyuncular, seviye atlayabilecek, özelleştirme opsiyonları açabilecek ve loot kutuları bulabilecek.” denildi.

Siz de Overwatch’u ücretsiz olarak oynamak istiyorsanız bu tarihlerde platformlarınızın dijital mağazalarını ziyaret etmeyi unutmayın. Overwatch, Playstation 4, Xbox One ve PC platformlarında bulunuyor.

Nintendo Switch Joy-Con’ları için yeni renk seçeneği geldi