Çocukları sanıyordu kardeşleri çıktı!

Ünlü oyuncunun iCloud hesabı patlatıldı

Gün geçmiyor ki ilginç bir olayla daha karşılaşmayalım. Gündüz kuşağı programları gerçekten de sosyal medyanın gündemini belirlemeye başladı. İşte detaylar.

Türkiye’de şok olay! Çocukları sanıyordu kardeşleri çıktı! Evet yanlış okumadınız. Bu öyle şaşırtmalı bir zeka sorusu da değil.

Son dönemde sosyal medyanın yaygınlaşması, gündüz kuşağı programlarının artması ile birlikte ilginç olaylar da peşi sıra karşımıza çıkmaya başladı. Özellikle gündüz programlarında bu kadarı da olmaz dedirten içeriklerle karşılaşıyoruz.

Biz bu kadarı da olmaz dedikçe bizleri daha da şaşkına çevirecek olaylar karşımıza çıkıyor. Aynı geçtiğimiz gün gündüz kuşağında yaşanan bir olay gibi.

Türkiye’de şok olay! Çocukları sanıyordu kardeşleri çıktı!

Televizyon ekranlarında karşımıza çıkan bir programda, Adnan isimli bir vatandaş yıllardır çocuklarım diye sevdiği evlatlarının kardeşi olduğunu öğrendi.

5 çocuğundan 2’sinin kardeşi olduğunu öğrenen Adnan, tüm olayı eşinin ağzından anlattı. Meğer eşi, uzun bir süredir Adnan’ı öz babasıyla aldatıyormuş.

Netflix dizisi olsa büyük tepki çekecek olan bu olay doğal olarak sosyal medyanın da gündemine oturdu. Pek çok sosyal medya kullanıcısı olay karşısındaki şaşkınlığını gizleyemedi.

Gerçekten de bu tarz olayların toplumun ahlak seviyesine zarar verdiğini söyleyebiliriz. Aslında RTÜK’ün bu tarz olaylara el atması gerekiyor. Keza işin ucu çok da sağlıklı yerlere varacak gibi durmuyor.

Diyet yapanlara müjde! Karbonhidrat aslında kilo aldırmıyor