Solana rekor üzerine rekor kırıyor

Bitrota 1 milyar TL

Kripto para piyasasında altcoinlere olan ilgi devam ediyor. Özellikle de Ethereum ve ADA tarzı bir yapıya sahip olan ağlar rekor üzerine rekor kırıyor. İşte detaylar.

Solana rekor üzerine rekor kırıyor. Daha önce 70 doların üzerine çıkarak önemli bir kilometre taşını geride bırakan Solana, şimdi de 100 dolara yelken açtı. Geçtiğimiz gün 95 dolar seviyesini aşan Solana, yatırımcılarını da mutlu etti.

Peki Solana’daki artış ne kadar daha devam edecek. Aslında analistler bile Solana’nın bu kadar yükseleceğini tahmin etmiyorlardı. Hatta 70 dolar seviyelerinin ardından ufak bir düzeltme geleceğine de emin gibilerdi. Lakin öyle olmadı. SOL yükselişini devam ettirerek 100 dolar sınırına dayandı.

Solana rekor üzerine rekor kırıyor

Hatırlanacağı üzere benzer bir yükselişi geçtiğimiz hafta ADA yani Cardano da yaşamıştı. 2 dolar barajını hızlı bir şekilde geçen ADA kısa sürede 2.8 dolara kadar yükselmişti. ADA önümüzdeki günlerde yeni bir güncelleme daha alacak. Bu güncelleme sonrasında ADA’nın yeni bir rekor daha kırabileceği düşünülüyor.

Elbette kripto para piyasasındaki dengeleri önceden kestirmek biraz güç. Dolayısıyla şimdiden ADA hakkında yorum yapmak pek de doğru olmayacaktır.

Bu arada her zaman olduğu gibi yine dip not olarak belirtelim. Bu veya diğer kripto para içeriklerimizin hiçbiri yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Xiaomi, MIUI 12.5 Enhanced Global dağıtım programını duyurdu işte detaylar