Fossil Gen 6 çıkış tarihi belli oldu

Fossil Gen 6 fiyatı ve özellikleri

Klasik saat markası Fossil, akıllı saat trendine de ayak uydurmaya çalışıyor. Fossil yeni nesil akıllı saati Gen 6’yı 30 Ağustos’ta satışa sunacak. İşte konuya ilişkin tüm detaylar.

Fossil Gen 6 çıkış tarihi belli oldu. Son birkaç yıldır klasik saatler, yerini akıllı saatlere bırakmaya başladı. Saat üreticileri de el mahkum bu trende ayak uydurmak zorunda kaldılar. Çünkü Apple, Huawei, Xiaomi ve Oppo gibi isimler akıllı saat pazarında ciddi bir hacme ulaştı.

Hal böyle olunca, klasik saat markaları da çareyi akıllı saat geliştirmekte buldular. Bunlardan birisi de Fossil oldu. Bilindiği üzere Fossil klasik saat denildiğinde akla gelen ilk markalardan biri.

Geçtiğimiz günlerde Fossil yeni akıllı saat modelini resmi bir şekilde duyurmuştu. Şimdi ise saatin çıkış tarihi netlik kazandı.

Fossil Gen 6 çıkış tarihi belli oldu

Fossil yeni nesil akıllı saatinin 30 Ağustos itibariyle satışa çıkacağını açıkladı. Gen 6 42 ve 44mm boyutlarında 2 farklı versiyonla gelecek. Her iki versiyonda da 1.28 inçlik bir ekran yer alacak. 24 saatlik pil süresi sunan Gen 6, Google WearOS 4.0 ile gelecek.

Saatin fiyatının 300 euro civarında olacağı belirtiliyor. Dip not olarak belirtelim. Fossil akıllı saatlerini belli ülkelerde satışa sunuyor. Dolayısıyla bu saat Türkiye’ye gelmeyebilir. Yine de bekleyip göreceğiz.

Diyet yapanlara müjde! Karbonhidrat aslında kilo aldırmıyor