Vivo X30 Pro 60x zoom özelliğiyle dudak uçuklatıyor

vivo

Vivo’nun 60x hibrit zoom özelliğine sahip yeni modeli kamera performansıyla adeta dudak uçuklatıyor. İşte Vivo X30 Pro ile çekilmiş olan fotoğraflar.

Son yıllarda akıllı telefon kameraları adeta evrim geçirdi diyebiliriz. Özellikle 2017 sonrasında akıllı telefonlarda yer alan kamera sayısında büyük artış oldu. Günümüzde orta segment modellerde bile 2 – 3 ana kameraya sahip modeller bulmak mümkün. Hatta fiyat bandını biraz yüksek tutarsanız 4 – 5 ana kameraya sahip orta segment bir model bile bulabilirsiniz.

Akıllı telefonlarda yer alan kamera sayısının artması, bu cihazlardaki fotoğraf ve video kalitesinin de artmasını sağladı.

Akıllı telefonların kamera anlamında geçirdikleri bu evrim önümüzdeki süreçte de devam edecek gibi görünüyor. Keza önümüzdeki günlerde tanıtılacak olan Vivo X30 Pro da bu durumun en net örneği.

Vivo’nun 60x hibrit zoom özelliğine sahip yeni modeli kamera performansıyla adeta dudak uçuklatıyor. Geçtiğimiz gün Weibo üzerinden yayınlanan görsel, görenlere “yok artık” dedirtti. Dilerseniz bu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

vivo x30 pro

Bu fotoğraflar Vivo X30 Pro ile çekilmiş. İlk fotoğrafta hiçbir yakınlaştırma kullanılmamışken, 3. fotoğrafta 60x hibrit zoom yapılmış. Çıplak gözle dahi görülmeyen yazı, 60x hibrit zoom ile net bir şekilde okunabiliyor. Bu gerçekten hayli etkileyici.

Vivo’nun yeni modeli Samsung tarafından üretilen Exynos 980’den güç alacak. 5G destekli olması beklenen telefon önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacak.

iPhone 11 Pro için yeni reklam videosu yayınlandı