Huawei güncellemeler için düğmeye bastı!

Huawei güncellemeler

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei güncellemeler için düğmeye bastı. Çinli üretici yeni güncellemeler ile telefonlarına yeni özellikler ekleyecek. İşte güncellemeler ile gelecek olan yenilikler.

Çin’in yükselen yıldızı Huawei, yeni üst segment modelleri ile olduğu kadar güncelleme konusundaki başarıları ile de gündeme gelmişti. Çinli üretici şimdi neredeyse tüm üst modelleri için büyük çaplı bir güncelleme yayınlamaya hazırlanıyor. Peki, bu güncelleme hangi modellere gelecek ve hangi yenilikler kullanıcılara sunulacak?

Huawei güncellemeler konusunda çok hassas!

Açıklanan bilgilere göre; Huawei P20, Huawei P20 Pro, Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Pro, Huawei P10 ve Huawei Mate 9 gibi modellere yüz ile kilit açma özelliği olan Face Unlock özelliği güncelleme ile sunulacak.

Huawei’nin 5G destekli ilk telefonu yolda

Face Unlock özelliğinin orta segmentte yer alan Huawei Nova 3e, Huawei Nova 2 Lite ve Huawei Nova 2i modellerine de gelmesi bekleniyor. Kamera ve performans açısından da iyileştirmeler barındırması beklenen Huawei güncellemelerinin, önümüzdeki aylarda indirime sunulması bekleniyor.

Huawei güncellemeler

Bu güncellemer yayınlanacağı zaman o ay çıkan Android güvenlik güncellemeleri de güncelleme paketine dahil edilecek. Huawei’nin geliştirmiş olduğu GPU Turbo teknolojisinin üst segment modellere de eklenmesi bekleniyor.