Avengers Infinity War Türkiye’de lider!

avengers infinity war

Vizyondaki 2. haftasını da geride bırakan Avengers Infinity War Türkiye’deki liderliğini sürdürdü. Geçtiğimiz hafta sonu da 257.987 kişiyi sinema salonlarına çeken film, zirvedeki yerini korudu.

Avengers Infinity War, Türk filmlerini geride bıraktı

Genel olarak ülkemizde, yabancı bir filmin üst üste iki haftayı zirvede kapatması pek de alışık olduğumuz bir durum değil. Fakat Avengers Infinity War, bunu zorlanmadan başarmış durumda.

Box Office Türkiye tarafından paylaşılan bilgilere göre, Infinity War ikinci hafta sonunda  da 257.987 izleyiciyi sinema salonlarına çekmeyi başardı. Bu izleyici sayısıyla birlikte Infinity War toplamda 1.382.629 seyirciye ulaşmış oldu. Zaten Infinity War, 11 günde 1.1 milyar dolarlık hasılatla yeni bir rekora da imzasını atmıştı.

Geçtiğimiz hafta sonu vizyona giren 4N1K 2, 89.560 izleyiciyle Avengers Infinity War’ın ardından 2. sırada yer aldı. 4N1K 2’yi , vizyondaki 10. haftasını da geride bırakan Ailecek Şaşkınız geliyor. Murat Cemcir ve Ahmet Kural’ın başrollerini paylaştıkları film geçtiğimiz hafta sonu 46.584 kişi tarafından izlenildi.

avengers infinity war

Toplamda 3.878.446 kişi tarafından seyredilen film öyle ya da böyle 4 milyon seyirciye ulaşacak gibi görünüyor. Tabi şunu da dip not olarak belirtmek gerekiyor. Filmin bilet fiyatları 6TL’ye kadar düşmüş durumda.

Vizyondaki 3. haftasını geride bırakan Cici Babam ise geçtiğimiz hafta sonu 43.004 seyirci tarafından izlenildi. Güldür Güldür ekibi tarafından çekilen film toplamda 348.063 izleyiciye ulaşmış oldu.

Avengers Infinity War’dan rekor gelir