Venom filmi için ilk fragman yayınlandı

venom

Marvel evreninin en popüler anti kahramanlarından biri olan Venom, solo filmi ile beyaz perdeye konuk olmaya hazırlanıyor. Bilindiği üzere Spider-Man ve bu kahramanla ilişkili olan kötü karakterlerin beyaz perdedeki lisans hakkı Sony’e ait. Sony, Marvel’a bir jest yaparak Spider-Man’in Marvel sinematik evrenine ait filmlerde görünmesine müsade etmişti. Kendi Spider-Man serisini şimdilik sonlandıran Sony, şimdi de Venom filmi ile farklı bir kitleye hitap etmeye hazırlanıyor.

Tom Hardy, Venom filmi ile geri dönüyor

Uzun süredir popüler bir filmde karşımıza çıkmayan Tom Hardy, Venom filmi ile tekrardan seyirciyle buluşacak. Hatırlanacağı üzere Hardy, daha önce de Batman filmindeki Bane karakterine hayat vermişti. Yani Venom, Hardy’nin canlandırdığı ilk anti kahraman olmayacak.

Filmin senaryosu 1993 yılında yayınlanan Venom: Lethal Protector isimli çizgi romandan uyarlanmış. Elbette çizgi roman ile Venom filmi arasında önemli farklılıklar bulunuyor. Merak edenler için şu soruya da açıklık getirelim. Filmde Venom ile Spider-Man kati suretle karşı karşıya gelmeyecek. Yani böyle bir beklenti içerisinde Venom’u izlemeye gitmeyin.

Tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de Ekim’de vizyona girecek olan film için merakla beklenen ilk fragman videosu da geçtiğimiz gün yayınlandı. Yayınlanan ilk fragman videosunun son derece heyecan uyandırıcı bir yapıya sahip olduğunu da belirmek gerekiyor. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri film için yayınlanan ilk tanıtım videosu ile başbaşa bırakalım.