ChatGPT’nin paralı versiyonu görüldü

ChatGPT

ChatGPT’nin paralı versiyonu geliyor. Bir iki haftadır konuşulan bu paralı versiyon, kullanıcılara sunulan teklifler ile ilk kez yüzünü gösterdi.

Son günlerin çok konuşulan yapay zeka programı ChatGPT, teknoloji dünyasının gündemini meşgul etmeye devam ediyor. OpenAI tarafından geliştirilen bu chat botu, bir insan tarafından yazılmadığı anlaşılmayacak kadar gerçekçi metinler yazıyor ve sohbetler gerçekleştiriyor. Öte yandan kod yazmaktan tutun da dijital bir asistan olarak görev görmeye kadar pek çok farklı fonksiyonu başarıyla yerine getiriyor. Öyle ki daha şimdiden bu yapay zekanın Google’ın yerini alabileceği konuşulmaya başlandı.

OpenAI ChatGPT botunu ücretli yapabilir

ChatGPT’nin gördüğü bu yoğun ilgiyi değerlendirmek isteyen OpenAI, bu yapay zeka yazılımından para kazanmak için önemli bir hamle yapıyor. Hatırlarsanız birkaç gün önce bu yapay zekanın paralı bir versiyonunun gelebileceği haberini sizinle paylaşmıştık. Düne kadar tamamen bir söylentiden ibaret olan bu paralı versiyon, dün yüzünü gösterdi. OpenAI henüz resmi bir duyuru yapmamış olsa da bazı internet kullanıcıları, siteye girdiklerinde kendilerine paralı özellikler konusunda tekliflerin gösterilmeye başlandığını paylaştı. Bu kullanıcılar, kendilerine reklamı gösterilen Professional paketinin aylık abonelik ücretinin 42 dolar olduğunu söylüyor. Ancak bu konuda resmi bir açıklama olmadığını bir kez daha belirtelim.

Bildiğiniz gibi genelde bir şeyin paralı versiyonu çıktığında, ücretsiz versiyonu ihmal edilmeye başlanır. Bu yapay zeka konusunda da benzer bir hikayenin yaşanacağı konusunda endişeler dile getiriliyor. Hatta yapay zekaya ücretsiz erişimin tamamen kapatılacağı da iddialar arasında. Ancak OpenAI henüz bu konuda resmi bir açıklama yapmış değil.

TikTok manipülasyonu kabul etti