ChatGPT öğretmen olacak! Okuma yazma öğretecek!

ChatGChatGPT gibi AI modelleri personeller için sınırlandırılacakPT yeni eklentiler aldı! İşte yeni özellikler

Bill Gates, yapay zeka teknolojisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ünlü iş insanının yapay zekalardan beklentisi büyük.

ChatGPT öğretmen olacak! Okuma yazma öğretecek! Microsoft’un kurucularından ve teknoloji dünyasının önemli isimlerinden biri olan Bill Gates, yapay zeka teknolojileri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. ABD’de gerçekleştirilen bir etkinlikte konuşan Gates, yapay zekanın insanların öğretmeni olabilecek kadar iyi hale geleceğini söyledi. Gates’in bu açıklaması, yapay zeka teknolojilerinin gelecekte hangi noktalara ulaşabileceği konusunda önemli bir ipucu veriyor.

ChatGPT yeni eklentiler aldı! İşte yeni özellikler

Gates’e göre, yapay zeka teknolojileri ilerleyen zamanlarda çocuklara okuma yazma eğitimi bile verebilecek. Gates, ChatGPT gibi yapay zeka örneklerinin bu yeteneğe ulaşabileceğini belirtti. ChatGPT, bilindiği üzere OpenAI tarafından geliştirilen bir yapay zeka dil modeli ve doğal dil işleme alanında büyük bir başarı elde etmiş durumda. Gates’in açıklamaları, yapay zekanın ilerleyen zamanlarda eğitim alanında da önemli bir rol oynayabileceğini gösteriyor.

Google, Bard için yeni özelliğini duyurdu

ChatGPT öğretmen olacak! Okuma yazma öğretecek!

Bill Gates, yapay zekanın öğretmenliği kadar iyi hale gelmesi için gerekli olan sürenin ise 18 ay olduğunu belirtti. Bu sürenin sonunda yapay zeka teknolojilerinin, öğretmenlerle aynı seviyede eğitim verebilecek duruma geleceği düşünülüyor.

OpenAI ChatGPT

Bu gelişme, eğitim alanında yapay zekanın daha etkin bir şekilde kullanılmasına olanak sağlayacak ve özellikle gelişmekte olan ülkelerdeki eğitim sistemi sorunlarının çözülmesine yardımcı olacak. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yapay zekalar gerçekten de geleceğin öğretmenleri olabilir mi? Görüş ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. ChatGPT öğretmen olacak! Okuma yazma öğretecek!

Dizüstü bilgisayar pazarı adeta ikinci baharını yaşıyor