Huawei P60 Pro Türkiye için geri sayıma geçti!

Huawei P60 Pro

Huawei P60 Pro modeli, çok yakında Türkiye pazarında satışa çıkıyor. İşte telefonun satış detayları hakkındaki ilk bilgiler.

Huawei P60 Pro Türkiye için geri sayıma geçti! Akıllı telefon pazarının en önemli aktörlerinden birisi konumunda olan Huawei, Türkiye pazarına ayrı bir önem veriyor. Her ne kadar artık Google hizmetlerinden yararlanamasa da Çinli şirketin kendi mobil servisleri bulunuyor. Markanın en tepe modellerinden birisi olan Huawei P60 Pro cihazının ise pek yakında Türkiye’ye geleceği bilgisi kamuoyu ile paylaşıldı.

Huawei P60 Pro

Huawei P60 Pro Türkiye için geri sayıma geçti!

Huawei’nin eski gücünde olmadığı bir gerçek. Google servislerinden yararlanamayan firma, kendi mobil servisleriyle hizmet vermeye devam ediyor. Ancak Çinli şirket, ciddi derecede kan kaybetti ve de kullanıcı sayısı ciddi manada azaldı. Ancak ortaya çıkan detaylar, Huawei’nin en tepe modelini Türkiye’ye getireceğini bizlere söylüyor.

Huawei P60 Pro

Türkiye pazarına ayrı bir öne veren şirketin, telefonunu nispeten rekabetçi bir fiyattan piyasaya süreceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Huawei P60 Pro

Huawei P60 Pro, kamera anlamında fazlasıyla yetenekli. Bunun en somut örneği olarak ise cihazın yakın zamanda TIPA DÜNYA ÖDÜLÜ’nü kazanmasına bağlayabiliriz. Bu ödülle beraber cihaz 2023 yılının en iyi fotoğraf çeken akıllı telefonu olmayı başardı. Ülkemizde 29.999,00 TL’den satışa çıkması beklenen modelin ne derece ilgi göreceği ise merak konusu. Peki Huawei P60 Pro’yu satın almayı düşünür müydünüz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. Huawei P60 Pro Türkiye için geri sayıma geçti!

KYMCO, 5 yeni modeliyle Motobike’ta iddiasını ortaya koyacak