Cem Yılmaz yeni filmini duyurdu

Erşan Kuneri dizisinin oyuncuları

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, yeni projesini resmi Twitter hesabı üzerinden bizlerle paylaştı. İşte detaylar!

Cem Yılmaz yeni filmini duyurdu. Bildiğiniz gibi Cem Yılmaz, yılbaşı günü canlı olarak çekilen yeni stand-up gösterisinin Netflix’te yayınlanacağı müjdesini vermişti. Diamond Elite Platinum Plus olarak isimlendirilen gösteri açık konuşmak gerekirse hepimizde heyecan uyandırdı. Zira gidip izleyemeyenler Cem Yılmaz’ın tek kişilik gösterilerini hayli özlemiştir diye tahmin ediyoruz. Usta oyuncu şimdi ise Twtitter hesabı üzerinden yeni bir duyuruda bulundu.

Cem Yılmaz yeni filmini duyurdu

Cem Yılmaz yeni projesinin ilk ip uçlarını “Oldu olacak 2023’de izleyeceğimiz filmi de duyurayım tam olsun!” diye attığı bir tweet ile verdi. Ünlü isim bundan kısa bir süre sonra ise yeni filminin afişini de paylaşarak bombayı patlattı. Cem Yılmaz’ın yeni filminin ismi Galata Canavarı olacak. Sanatçıları öldüren bir seri katilin hikayesine odaklanacak olan filmin Yahşi Batı’nın devamı niteliğinde olacağı gelen haberler arasında. Hatta yeni filmin kadrosu da Yahşi Batı’daki oyuncu kadrosu ile aynı olacak.

galata canavari

Ancak Cem Yılmaz’ın yeni filmi Galata Canavarı 2022 yılında değil, 2023 yılında karşımızda olacak. Keşke daha erken gelebilseydi diyoruz ancak ortaya çıkan detaylar yapımın ancak 2023’te seyirci ile buluşabileceğini bizlere söylüyor. Peki siz Cem Yılmaz’ın yeni projesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüş ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Xbox Game Pass’den 6.300 dolar değerinde oyun!