Cem Yılmaz imzalı KaraKomik Filmler, 2019’da vizyonda!

karakomik filmler

Şimdiden Türk sinemasının önemli isimlerinden biri olarak lanse edilen Cem Yılmaz, 2019’da farklı bir proje ile sinema severlerin karşısında olacak. Hatırlanacağı üzere komedi dünyasının usta ismi, son olarak bu yılın başlarında vizyona giren Arif v 216 ile seyirci karşısına çıkmıştı. Yılmaz’ın 2019’da KaraKomik Filmler isimli, konsept projesiyle tekrardan beyaz perdeye geri döneceği ortaya çıktı.

KaraKomik Filmler, 2019’da vizyona giriyor

Cem Yılmaz’ın hem senaryosunu yazıp, hem de oynayacağı KaraKomik Filmler, isminden de anlaşılacağı üzere iki farklı filmden oluşacak. Zaten Cem Yılmaz konu ile ilgili daha önce yaptığı açıklamada kısa film projeleri üzerine çalıştığını net bir şekilde ifade etmişti.

Yılmaz’dan beklenen haber ise geçtiğimiz gün geldi. Sinema dünyasının ünlü ismi kişisel Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada kısa film projesi konusunda somut adımlar atmaya başladıklarını belirtti. Cem Yılmaz, KaraKomik Filmler için vizyon tarihini de belirlemiş. Zira filmin Ocak 2019’da vizyonda olması planlanıyor.

Cem Yılmaz’ın yeni filmi ile ilgili paylaştığı not da dikkat çekti. Yılmaz, “Gora’yı çok sevmiştim ama Hokkabaz’ın yeri ayrı diyorsan, sıradaki parça senin” şekilde bir not paylaştı. Bu KaraKomik Filmler’in salt komedi tarzında bir yapım olmayacağına da net bir işaret.

Şimdilik 2 farklı filmden oluşacak olan bu yapımın nasıl bir deneyim olacağına dair pek bilgi yok. Muhtemelen ilk fragmanda 2018’in sonlarına doğru gelecektir.