Cem Yılmaz ve OPET yeniden anlaştı

Cem Yılmaz ve OPET

Son derece dikkat çekmeyi başaran Cem Yılmaz ve OPET ikilisi, eski reklamları geri getirecek yeni bir ortaklık için anlaştı. Reklam filmi ile ilgili ilk görseller gelmeye başladı. İşte haberin detayları.

Bundan kısa bir süre önce reklam konusunda akla ilk gelenlerden birisi, OPET’in Cem Yılmaz’la yaptığı ve efsane Kara Şimşek dizisindeki KITT’in ‘GITT’ isimli Türk versiyonunu içeren bölümlerdi. İkili arasındaki ortaklık, önümüzdeki günlerde kaldığı yerden devam edecek gibi görünüyor. OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca ve OPET Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Zengin’in basın toplantısında her şey açıklandı.

Cem Yılmaz ve OPET mutluluğunu dile getirdi

OPET ve Cem Yılmaz’ın yapılan ilk reklam filmi de düzenlenen basın toplantısında gösterildi. Bu filmde, geçmişle bugün arasında bir bağlantı kurarken OPET ve Cem Yılmaz ikilisinin geçmişte yaptıkları reklamlara da bazı göndermeler bulunuyordu.

Cem Yılmaz ve OPET reklam

Buldukları slogan “Opet yapar, her şey değişir” olarak kararlaştırıldı. Toplantıda OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca, “Bir akaryakıt dağıtım markası olmanın ötesinde, müşterilerimizin hayatında kalıcı bir yere sahibiz çünkü müşterilerimizi dinliyor, beklentilerine yönelik uygun koşulları hazırlıyor ve sektörde yapılamayanları yapıyoruz” açıklamalarında bulundu.

Cem Yılmaz, “Bir ürünü, hizmeti tanıtırken özgüvenli bir markayla çalışıyorsanız bu, çok önemli bir konfor ve bir mutluluk. OPET ile ilk çalıştığım yıllarda yaptığımız o güzel filmler, hep bu özgüvenin eseri oldu” diyerek mutluluğunu dile getirdi. Sizce bu anlaşma keyifli reklamların ortaya çıkmasını sağlayabilecek mi? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Karakomik Filmler 2 için yeni fragman