Cem Yılmaz Yeni GORA Projesini Duyurdu

yeni GORA

Yeni GORA filmi yolda. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak GORA 4 GORA adlı yeni projesini duyurdu.

Her Şey Çok Güzel Olacak, GORA, AROG, Hokkabaz gibi beğeniyle karşılanan komedi filmlerine imza atan ünlü komedyen Cem Yılmaz, son dönemde aynı başarıyı tekrarlamakta zorluk yaşıyordu. Gerek Karakomik Filmler serisi, gerekse Ali Baba ve 7 Yüceler gibi son dönemde çektiği filmler hayal kırıklığı yarattı. Netflix çatısı altında çektiği Erşan Kuneri dizisi nispeten daha iyi karşılanmış olsa da onun da GORA günlerini arattığı kesin.

Tüm bunların üst üste gelmesi üzerine kariyerinde bir düşüş dönemine girdiği düşünülmeye başlanan Cem Yılmaz, eski günlerine dönme adına önemli bir adım atıyor. Ünlü komedyen sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak yeni GORA filminin hazırlık aşamasında olduğunu duyurdu. Cem Yılmaz’ın paylaşımı son dönemde pek çok projede birlikte çalıştığı Netflix’in de bu projenin bir parçası olacağını gösteriyor.

gora 4 gora

Öte yandan Cem Yılmaz, film için hazırlanan ilk tanıtım afişini de paylaştı. Ünlü komedyen tarafından paylaşılan bu afiş, yeni GORA filminin GORA 4 GORA adını taşıyacağını gösteriyor. Filmin ne zaman izleyici karşısına çıkacağı bilinmiyor. Ancak henüz oyuncu kadrosunun bile açıklanmamış olması, bu filmin ekrana gelmesi için uzunca bir süre beklememiz gerekebileceğini gösteriyor.

GPT-4 Turing Testini Çoktan Geçti