Capcom, Dragon’s Dogma 2’yi duyurdu

dragons dogma

Capcom, 2012 yılında çıkan popüler RPG oyununun devamı olan Dragon’s Dogma 2’yi resmi olarak duyurdu.

Oyun dünyasının önde gelen stüdyolarından Capcom’un 2012 yılında çıkardığı RPG oyunu Dragon’s Dogma, çıktığı dönemde oldukça iyi yorumlar almış, bu yorumlar oyunun satışlarına da yansımıştı. Dragon’s Dogma en çok satan oyunlardan biri olmadı belki ama Capcom’un başarılı oyunları arasına yazdırdı. İlk oyunun yakaladığı bu başarı sonrası Capcom, seriye ikinci bir oyun eklemek için çalışmalara başladı. Bu çalışmalar nihayet sonuç veriyor.

Capcom yöneticisi Hideaki Itsuno, dün bir açıklama yayınlayarak Dragon’s Dogma 2’yi duyurdu. Oyun hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Ancak yeni Dragon’s Dogma oyunu Capcom’un RE Engine oyun motorunu kullanacak. Bildiğiniz gibi bu oyunu motoru Capcom’un son dönemde çıkan neredeyse tüm oyunlarında kullanılıyor.

Dragon’s Dogma 2

Capcom son dönemde oldukça aktif durumda. Japon oyun stüdyosu, son haftalarda hem Street Fighter 6 ile ilgili yeni detaylar paylaştı, hem de sevilen oyunu Resident Evil Village ile ilgili çeşitli duyurular yaptı. Street Fighter ve Resident Evil’dan sonra Dragon’s Dogma serisine geçen Capcom, RPG oyununun devamını görmek için sabırsızlıkla bekleyen oyun severlerin beklediği haberi bir video yayınlayarak duyurdu.

Dragon’s Dogma 2 henüz hazırlık sürecinin başlarında olduğu için oyun hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Aynı şekilde oyunun ne zaman raflardaki yerini alacağı da belirsizliğini koruyor.

Wonder Man ile Marvel dizilerine bir yenisi daha ekleniyor