Resident Evil 4 Remake Satışlarda Rekor Kırdı

re4

Geçtiğimiz sene mart ayında piyasaya sürülen Resident Evil 4 Remake, o zaman bu yana oldukça iyi satış performansı gösterdi. Capcom’un açıklamasına göre oyun yeni bir rekora imza attı.

Capcom, Resident Evil 4 Remake’in 7 milyondan fazla sattığını duyurdu. Oyun 31 Aralık tarihinde 6,48 milyon adet satmayı başarmıştı. Satışlardaki artış Resident Evil 4 Gold Edition’ın çıkmasından da kaynaklanıyor. Gold Edition’da ana oyun ve Separate Ways DLC’si dışında, The Mercenaries modu, çeşitli kostümler, filtreler, aksesuarlar ve silahlar diğer DLC’ler de bulunuyor. Bir aralar Capcom’un RE4 için ekstra hikaye içeren ek paket çıkaracağı iddia edilmişti, ancak böyle bir şey olmadı.

Resident Evil 4

Japon oyun stüdyosu bir yandan Dragon’s Dogma 2’yi piyasaya sürmek için son hazırlıkları yapıyor. Dragon’s Dogma 2, 22 Mart’ta PC, PS5, Xbox Series X/S platformlarında çıkacak. Geçtiğimiz günlerde de 4Gamer, Dragon’s Dogma 2‘nin yapımcıları Yoshiaki Hirabayashi ve Hideaki Itsuno ile röportaj gerçekleştirdi. Her iki isim devam oyunu hakkında bazı bilgiler paylaştı. Hirabayashi ve Itsuno’nun açıklamalarına göre DD2’de ölen NPC’ler yeniden spawn olmayacak yani tekrar canlanmayacak. Bunun yerine morga gönderilecekler. Oyuncular da morga giderek ölen NPC’leri yeniden canlandırabilecek. Eğer NPC’ler oyun içindeki zaman dilimiyle birkaç gün içinde morgda canlandırılmazsa kalıcı şekilde ölecekler.

Dragon’s Dogma 2’nin bu özelliği oyuncuları ikiye böldü ve tartışmalara neden oldu. Bir kısım oyuncular morg ve yeniden canlandırma sisteminin kullanıcıları soğutacağını ve zaman kaybı olduğunu belirtirken, bir kısım ise oyun içeriğinin bu şekilde daha iyi olacağını savunuyor.

Kimlik Avı Saldırıları %40 Arttı